1. Avaleht
  2. Galerii
  3. FOTOD! JJ-Street Crew valmistub USAs tüdrukute hiphopivõistluseks
FOTOD! JJ-Street Crew valmistub USAs tüdrukute hiphopivõistluseks

FOTOD! JJ-Street Crew valmistub USAs tüdrukute hiphopivõistluseks

P1020132Juuni lõpus sõitis Ameerika Ühendriikidesse Eesti suurima tantsukooli juhtiv tantsugrupp JJ-Street Crew, et kaasa lüüa ühel seal väga tunnustatud võistlusel nimega Ladys of Hip-Hop, millel osalevad ainult tantsijannad.

JJ-Street Crew on seda sõitu aastaid ette valmistanud, et nad saaksid paremini ka USA getodes hakkama, kuna võõrsil ei viibita ainult nii-öelda heades piirkondades. Hetkel rendivad eestlased korterit sellises paikkonnas, kuhu vanasti ei julgenud tänavatel vihiseva kuulirahe tõttu isegi politseinikud tulla – kurikuulsas New Yorgi Harlemis.

Tantsugrupp on viimastel päevadel treeninud oma treeneri Joel Juhi Ameerika sõprade juures, mida ei saa nende hinnangul kuidagi võrrelda kommertsstuudiotega – viimastes lihtsalt ei õpetata nii palju ja hästi, pigem saab neis vaid koregraafiat kaasa teha. Praegu teeb grupp igapäevaselt privaattrenne kuulsate koreograafide ja tõeliste legendidega ning sel kombel valmistutakse ette 12. juulil toimuvaks õrnema soo hiphopiürituseks.

Üheskoos käidi ka kuulsas Broadway Dance Centeris, et tantsutüdrukud saaksid mõne vahva kogemuse juurde. JJ-Street Crew tegi kaasa ka ühe soojendusvõistluse, kus üks grupi liikmetest pääses oma kategoorias 36 osaleja seast veerandfinaali. Tantsijate endi hinnangul ei pea see paika, et mujal tantsitakse eestlastest paremini ja kui teha kõvasti tööd ning ületada piire, siis on ka meie tänavatantsijad tegijad.

JJ-Street Crew on JJ-Street tantsukooli esindusgrupp, kes on tantsinud koos juba 12 aastat ja kuhu võetakse iga 5 aasta tagant uusi liikmeid. Hetkel on tantsugrupis Ita Puusepp, Eva Vihtol, Kerttu Luik, Kätriin Kübar, Kadri Salumaa, Kairi Jerlov, Gerli Tuur ja Mari Venski.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews