1. Avaleht
  2. Galerii
  3. FOTOD! KING OF KINGS! Laulja Artjom Savitski on võitluskunstide suurüritusest vaimustuses
FOTOD! KING OF KINGS! Laulja Artjom Savitski on võitluskunstide suurüritusest vaimustuses

FOTOD! KING OF KINGS! Laulja Artjom Savitski on võitluskunstide suurüritusest vaimustuses

Foto: Christo Neerme
Foto: Christo Neerme

Kes käis laupäeval Saku Suurhallis võitluskunstisarja King of Kings etapiturniiri vaatamas, see sai lisaks sõdalaste heitlustele nautida ka Artjom Savitski ja tema bändi muusikalisi vahepalasid. Artjom annab edasi osakese oma emotsioonidest.

Artjom, sa esinesid ja jälgisid ka võitlusi. Millised olid sinu elamused?

See üritus oli ilmselt üks lahedamaid elamusi minu elus – emotsioonid on siiani laes. Ma pole kunagi otseselt võitlusspordi vaatamist harrastanud, kuid antud üritus tekitas minus jälle ühe huvi juurde. Kõige rohkem paneb mind imestama, et kui väärikalt suudavad vastased pärast matši teineteisesse suhtuda. Ma ei kujuta ette ennast “just kolki saanuna” head nägu teesklemas, aga mehed olid täiesti siirad, tänasid teineteist ja lõid väärikalt kindad kokku – WOW! Mul on suur austus nende inimeste vastu!

IMG_8035

Ja sinu enda esinemine?

Esinemine läks samuti väga hästi ja siinkohal tahan tänada korraldustiimi. Kui sul on selline meeskond taga, siis ei saagi midagi valesti minna. Ja kuigi inimesed tulid matše vaatama, siis meie show äratas inimestes tähelepanu ja tulid mõnuga kaasa. Hea meelega teeks veel midagi sellist!

VAATA GALERIID!

Küsitles Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews