1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Fotod! Kirglik kokk Dave Benton käis koos tütrega sushirestoranis
Fotod! Kirglik kokk Dave Benton käis koos tütrega sushirestoranis

Fotod! Kirglik kokk Dave Benton käis koos tütrega sushirestoranis


img_3854
Sushi on üks neid uusi maailmast meieni jõudnud toite, mis kogub ka Eestis üha enam populaarsust, sushit käivad maitsmas ka paljud tuntud inimesed ning hiljuti võttis sushirestorani Sushi Cat külastamise ette ka muusik Dave Benton.

“See oli fantastiline, ma käisin seal koos tütrega. Sushid olid väga head – hästi tehtud ja hästi välja pandud ning seal olid ka väga toredad inimesed,” võtab Dave Benton vaimustusega kokku. Hea kokkajana olid tema jaoks huvitavad ka uudsed maitsed. “Seal oli näiteks tempura kanaga, kuid kõik sushid olid väga erilised ja ilusad — minu jaoks olid need eriti erilised, kuna ma ei olnud kunagi sushiga niimoodi kokku puutunud. Ma olen seda maitsenud siit-sealt, aga selliselt õhtusöögina oli see mulle esimene kord ja see oli väga hea!”

img_3867

Mida aga arvas muusiku tütar sushiõhtusöögist? “Lapsed on lapsed, eriti teismelised — kui proovid neid veenda sushit sööma, siis ei tee nad seda meelsasti, kuid tema nautis seda,” jutustab Dave. Teda ennast aga võib edaspidi näha köögis sushit valmistamas. “Ma teeksin seda meeleldi! Minu meelest on see kunst ja see oleks väga huvitav,” lubab ta.

img_3852

Kuid kokkamisele lisaks on Daveil jõulukuul käsil konserttuur koos tütre Sissiga mitmetes Eesti kaunimates kirikutes nii Tallinnas, Tartus, Elvas, Pärnus, Väike-Maarjas, Toris kui ka Saaremaal. Lisaks võib kolmel korral jõulukuul Dave Bentoni ning bändi imelist jõulukonserti kuulata Maikrahvi restoranis.

VAATA GALERIID!
Fotod: Rasmus Kooskora

Head Uudised GoodNews