1. Avaleht
  2. Galerii
  3. FOTOD! Kui paljas on liiga paljas?
FOTOD! Kui paljas on liiga paljas?

FOTOD! Kui paljas on liiga paljas?

Foto: Toomas Volkmann
Foto: Toomas Volkmann

Tänases „Eesti tippmodelli“ saates kuumenesid konkurentide omavahelised suhted veelgi. Eelmise saate väljahääletuses pettunud Gerili kartis, et pärast Kevini lahkumist hakkab Hendrik modellimajas võimust võtma. Teda häiris, et usklik Hendrik püüab oma veendumusi ka teistele peale suruda.

Gerili ja Liise vahel lahvatas aga pealtnäha tühisest jutukatkest ränk tüli. Suurperest pärit Liise oli veidi kade, et Gerili saab perelt tähtpäevadeks kalleid kinke. Liise teravate märkuste tulemusena lõi Gerilil silme eest suisa mustaks. Kriiskamine ja sõnasõda paisusid nii hulluks, et paljudel võistlejatel oli tõsine hirm kisklejatega ühes ruumis viibida.

Varasematel hooaegadel on tippmodellikandidaadid käinud go-seedel ehk potentsiaalsete klientidega kohtumas välismaal. Seekord said nad sama ülesande koduses Tallinnas, kuid suutsid vanalinnas lootusetult ära eksida. Joosta tuli ühe moedisaineri juurest teise juurde ja esitleda disainerite riideid lootuses olla konkurentidest peajagu üle. Üha enam tuli ilmsiks heade fotomodellide Liise ja Sandro nn Achilleuse kand – nende kõnnak oli mitme disaineri arvates katastroof.

Castingu parimad pääsesid samal õhtul disainer Kristina Viirpalu glamuursele moeetendusele koos tõeliste modellidega kõndima. Valikust jäid välja Liise, Sandro ja enda suureks šokiks ka Gerili, kes tunnistas avameelselt, et oli äärmiselt pettunud ja kade.

Osalejatel tuli end tõestada ka Goldtime ehetereklaami pildistamisel. Modellid seisid dilemma ees – kui paljas on liiga paljas? Liise jäi kohtunik Toomas Volkmanni kaamera ees poseerides hätta, sest pelgas, et liiga napp vestike paljastas rohkem kui vaja.

Keerulise ülesande eest ootas modelle aga preemia – välisreis moepealinn Milanosse. Modellid ootasid ärevalt kohtumist žüriiliikmetega väljahääletusstuudios – kes sõidavad moepealinn Milanosse?

Seda reisi, millele on kohtunikud vihjanud juba varasemates saadetes, ootas eriti Liise. Masendus oli suur, kui konkurent Gerili napsas tema nina alt viimase lennupileti Milanosse. Koju teda ega samuti piletist ilma jäänud Sandrot siiski ei saadetud, vaid neil tuleb hoopis modellimajas kõnnakut harjutades konkurente reisilt tagasi oodata.

VAATA GALERIID!
Fotod: Toomas Volkmann

Head Uudised GoodNews