1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. FOTOD! Meenuta, millised nägid Padjaklubi tüdrukud välja 1. hooajal
FOTOD! Meenuta, millised nägid Padjaklubi tüdrukud välja 1. hooajal

FOTOD! Meenuta, millised nägid Padjaklubi tüdrukud välja 1. hooajal

„Padjaklubi“ tüdrukud on läbi käinud tulest ja veest. Koos on makstud arveid, aidatud üksteist rasketel hetkedel, oldud südamevalus, armunud ja naerupisarates. Koos on televaatajaid naerutatud juba 8. hooaega.

“Padjaklubi” esimene hooaeg alustas 2014. aasta märtsikuus ning uue komöödiasarja vastuvõtt oli märkimisväärne. Kõik sai alguse neljast täiesti erineva iseloomuga noore naise kohtumisest ühes kahetoalises üürikorteris, kuhu nad saatuse keerdkäikude tõttu sattusid. Tänaseni on karakterid läbi teinud tugeva muutumise. Kas mäletad, millised olid tüdrukute iseloomujooned esimesel hooajal ja millised nad välja nägid?

Grete Klein mängib endist missi Laurat, kes unistab staariks saamisest. Ta kulutab kogu oma raha välimusele, veetes meeletult aega juuste, küünte, rindade ja ihu eest hoolitsemisele. Ta on krooniline valetaja, kes ei suuda ühelegi valikule kindlaks jääda, sest loodab, et äkki tuleb keegi, kes on senisest veelgi parem. Kristel Aaslaid on saarlanna, kes mängib Miša osatäitjat. Miša on üle võtnud kõik meeste maneerid: ropp ja röhitsev, matslik ja räpakas, lohakas ehitusmees Soomest. Katariina Ratasepp mängib malbet Mariat, kes Viljandist suurde linna leiba teenima on tulnud. Arukas, nutikas, mõistlik ja ratsionaalne Maria on tüdrukutest kõige täiskasvanulikum. Kertu Moppel kehastab Kristinat, kes on ninatark, omakasupüüdlik, ahne, nohiklik ja veidi hajameelne loodusehuviline.

„Padjaklubi“ uus episood juba täna kell 21.30 TV3s!

Head Uudised GoodNews