1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FOTODE MÜÜGITULU HEATEGEVUSEKS! Vaata, millised Eesti kuulsused kaeti šokolaadi ja vahukoorega
FOTODE MÜÜGITULU HEATEGEVUSEKS! Vaata, millised Eesti kuulsused kaeti šokolaadi ja vahukoorega

FOTODE MÜÜGITULU HEATEGEVUSEKS! Vaata, millised Eesti kuulsused kaeti šokolaadi ja vahukoorega

Liis Lemsalu Foto: Martin Dremljuga
Liis Lemsalu
Foto: Martin Dremljuga

Anu Saagim, Argo Ader, Hendrik Norman, Liis Lemsalu, Kristel Aaslaid, Elisa Kolk ja mitmed teised tuntud inimesed osalesid glamuursel fotosessioonil, et piltide müügist saadud raha heategevuseks annetada.

Fotod lähevad müüki Solarise keskuse uues kohvikus Mademoiselle, kus 17. märtsil avatakse ka näitus “Cake in the face” ning avalikustatakse organisatsioon, kellele raha annetatakse. Kohvik Mademoiselle’i üritustejuhi Kadi Kaunise sõnul on tegemist toidufotodega, mille sarnased Eestis seni tehtud ei ole ning seetõttu kujunes pildistamine väga meeleolukaks. “Kui Anu Saagim on oma kehavõlusid nii vahukoore kui piimaga ennegi fotode jaoks katnud, siis näiteks Argo Aderile oli see täiesti uus kogemus,” rääkis Kaunis.

Argo Ader Foto: Martin Dremljuga
Argo Ader
Foto: Martin Dremljuga

Solarise turundusjuhi Kristiina Pandre sõnul peegeldavad kuulsustega tehtud tordifotod hästi ka sel kuul keskuse teisel korrusel avatud uue kohviku menüüd. “Ahvatlevad magustoidud ja tordid on kindlasti üks põhjus, miks Mademoiselle’i külastada,” märkis Pandre ning lisas, et lisaks sellele pakutakse juba kell 7.30 avatavas kohvikus ka tervislikku hommikusöögivalikut.

Elisa Kolk Foto: Martin Dremljuga
Elisa Kolk
Foto: Martin Dremljuga
Head Uudised GoodNews