1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Fotograaf Ardo Kaljuvee näitab uues videos, kuidas sõpradega selfiet teha
Fotograaf Ardo Kaljuvee näitab uues videos, kuidas sõpradega selfiet teha

Fotograaf Ardo Kaljuvee näitab uues videos, kuidas sõpradega selfiet teha

Ardo Kaljuvee (1)Staarfotograaf Ardo Kaljuvee näitab parimaks selfie-telefoniks tituleeritud uue Samsungi Galaxy A seeria nutitelefonil, kuidas koos sõpradega selfiet tehes edukalt kaadrisse mahtuda. Vaata parimaid nippe uuest õpetusvideost!

 

Viis sammu, kuidas welfiet ehk sõpradega selfiet teha:

  • Kõigepealt on vaja häid sõpru ja Samsung Galaxy A seeria nutitelefoni.
  • Vali oma telefoni kaameral laia selfie funktsioon ehk „Wide Selfie“ ning fotot tehes keera vastavalt juhistele telefoni kaamerat ühele ja teisele poole.
  • Enne pildi tegemist mõtle sellele, kus fotot jagada soovid. Kui soovid seda jagada keskkonnas, kuhu foto läheb ruudukujuliselt (nagu Instagramis), siis ei saa welfiet väga laiaks venitada.
  • Sõpradega selfiet tehes on oluline see, et  ka sõbrad jääksid fotole ilusti. Veenduge, et kõik mahuksid pildile ja kellelgi ei jääks fotol näiteks silmad kinni.
  • Tehke rohkem pilte, siis saate valida kõige õnnestunuma foto, kus kõik sõbrad on ilusti, ja mittesobivad selfied ära kustutada!

Samsung Galaxy A sarja telefonFotograaf Ardo Kaljuvee kasutab õpetusvideos Samsungi uue seeria Galaxy A nutitelefoni, mille 5 MP suurune esikaamera on mõeldud just selfiede tegemiseks. Kaamerale on lisatud mitmeid ägedaid funktsioone:  Wide Selfie, Palm Selfie, animeeritud GIF, Beauty Face Features ja Rear-cam Selfie. Galaxy A5 ja A3 on müügil Eesti mobiilioperaatorite esindustes ja suuremates elektroonikapoodides. Galaxy A3 orienteeruv hind on 300 ja Galaxy A5 400 eurot. Galaxy A7 jõuab müügile märtsis ja selle orienteeruv hind on 500 eurot.

VAATA VIDEOT!
https://www.youtube.com/watch?v=MlUYufVXX5o

Head Uudised GoodNews