1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Babulja täitis Deja Vu kõik korrused meletu peoga!
GALERII: Babulja täitis Deja Vu kõik korrused meletu peoga!

GALERII: Babulja täitis Deja Vu kõik korrused meletu peoga!

Foto: Maksim toome

Möödunud laupäeval, 30. märtsil, leidis aset taaskord alati lõbus venepidu Babulja, kus memme pidususi tulid nautima ilusad ja lõbusad lapsukesed, tantsides ennastunustavalt Ruslani tromboonirütmide ning meeleolukate vene hittide saatel õlg-õla kõrval varahommikuni!

Nii nagu armastatud Vanaema pidustusel kord ette näeb, lasti ka sel korral kargel viinal ojadena voolata ning vahutaval šampanjal kihiseda, sest pidutseti külluslikult! Babulja möödus eriti rahvarohkelt, tuues pidustustele edukaid ja kauneid inimesi, ilu ja graatsiat jagus külluslikult, sest memmele oli külla tulnud rohkearvuliselt slaavi kaunitare. Täismajale pakkus showd ja silmailu temperamentsed martjoškad ning parimaid vene muusika paremikke valis välja Babulja resident DJ Sonic.

Babulja – see on alati lõbus venepidu, mis on saanud väga populaarseks nii eestlaste kui ka välismaalaste hulgas ning kus saavad kokku slaavi temperamenti, vene muusikat ja glamuuri austav vaatajaskond. See on pidu, kus LIVE-artistide ning tantsijannade tuliverelisus ja veetlus käivad käsikäes. See on pidu, kus kargel viinal lastakse voolata ning kus parimate vene hittide saatel tantsitakse ennastunustavalt külg-külje kõrval varajaste hommikutundideni.

Järgmine Babulja leiab aset juba 27.aprillil, mil erikülalisena Memme pidustustele tuleb maailmakuulus Eurovisiooni võitja Alexander Rybak! Enne seda ootab aga Deja Vu Lounge Teid:  reedel, 5.aprillil, leiab aset Deja Vu Coctail Party ning juba laupäeval, 6.aprillil, kiigutavad kaunitarid Teid magusama elu poole ning seda juba Sweet Life Swing Specialil. 

VAATA GALERIID!
Fotod: Maksim toome

Head Uudised GoodNews