1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Buduaar Girls Night säras taas!
GALERII: Buduaar Girls Night säras taas!

GALERII: Buduaar Girls Night säras taas!

4627. juulil oli jälle jõudnud kätte selle kuu viimane laupäev, mis tähendas ainult ühte – järjekordne Buduaar Girls Night, meeletu peoõhtu Klubis Teater. Selle kuupäeva on endale varakult kalendrisse märkinud paljud neiud, teades, et see on õhtu kus seksikas mehed kütavad kirgi ja kindlasti ei saa mainimata jätta kingitustega poputamist sel õhtul, mis on rikkalikud ja lisavad peole kõvasti särtsu.

Peole oli kogunenud hulgaliselt õrnema soo esindajaid kes sattusid vägagi elevusse, nähes isuäratavaid kompusi mehi võrratute kehadega neid uksel tervitamas. Neiusid üllatati veel maitsvate Martini kokteilidega, kindlustades et linna parim naiste pidu saaks magusa alguse.

Seekordne Buduaar Girls Night pakkus eriti rikkalikku meelelahutust, võludes külalisi uhke tantsu show-ga insipeerituna Black Star-lt, mis on kuulsa vene räppari Timati isiklik rõivabränd.

Seekord oli palavalt armastatud Dj Slam  eriti hoos, pakkudes naistele parimaid hitte, mille saatel tantsiti kuni hommikuni. Ei saa mainimatta jätta ka kauneid Klubi Teater diivasid, kes jagasid üllatusi ja kingitusi Dermoshopilt.

Üks neiu külvati sellel õhtul üle eriliselt rohkete kingitustega. Selleks oli neiu, kellele naeratas Facebooki fortuuna. Ta võitis veel kõigele lisaks T-särgi Black Star eksklusiivselt brändilt ja küllusliku kinkekoti Sokisahtli poolt.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews