1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Dom Party RED ja kaunis Ferrari! – tavaline reede Klubis Teater
GALERII: Dom Party RED ja kaunis Ferrari! – tavaline reede Klubis Teater

GALERII: Dom Party RED ja kaunis Ferrari! – tavaline reede Klubis Teater

Möödunud reedel toimus kauaoodatud pidudekuninganna Dom Party, kus majaesist kaunistas uhke tulipunane sportauto Ferrari punasel vaibal, mis oli silmailuks juba enne peo algust. Peo staar, Ferrari, tõi ühele õnnelikule ka võidu, milleks oli adrenaliinirohke sõit selle sama punase kaunitariga!

Sellel korral kutsus Dom Party kohale külalisi, kes olid riietunud Ferrari punasesse, täites kogu klubi kirgliku punase värviga! Soov peole saada oli suur, klubi ees olev punane vaip oli hõivatud lõbusate Dom Party külalistega, ootuses pääseda sisse parimale peole ja pidutseda ennastunustavalt kuni hommikuni.

Klubisse sisenedes pani külalised ahhetama dekoratsioonid mis muutsid ruumi eriti kirglikuks ning võimsaks lisades veelgi enam suurejoonelisust ja hoides glamuuri joont kõrgel nii nagu Dom Party-le kohane.

Dom Party toob alati kohale kõige kaunimad ja ilusamad külalised ning nende eest hoolitsesid uskumatult ilusad diivad, pakkudes kihisevat shampust, mis on iga Dom Party kohustuslik element, sest seekordsel peol telliti rekordarvuliselt shampust!

Kirglikule punasele Dom Partyle saabusid moekunstnik Katrin Kuldma,  staarkokk Imre Kose, PR guru Maret Soom , Monaco suurärimees Roberto de Silvestri, kes ei puudu üheltki Dom Party-lt, lisaks veel kaunis modell ja moeürituste korraldaja Anna Uljanova.

Meelelahutuse eest hoolitsesid parimad artistid ja DJ-d nii nagu igale luksuslikule Dom Partyle kohane, kuid seekord hõivas lava trummar uskumatult rütmika ja energilise show-ga mis pani rahva meeletult tantsima ja nautima pidu täiel rinnal! Rikkalikult Dom Party-lt ei puudunud ka seksikad tantsijannad, kes seekord hõivasid nii lava, baariletid kui ka osade pidutsejate lauad!

VAATA GLAMUURSET GALERIID SIIT

Head Uudised GoodNews