1. Avaleht
  2. Galerii
  3. GALERII: Eesti mees Euroopa kolmas!
GALERII: Eesti mees Euroopa kolmas!

GALERII: Eesti mees Euroopa kolmas!

Itaalias San Remos valiti 18. mail Mister Europe Euronations 2013, tiitli võitis MARCO BOSCOLO, 28 aastane imeilus ettevõtjast itaallane.

Teiseks valiti RAPHAEL MILLIUS, kena Šveitsi delegaat ja kolmandaks auhinnati VILLU LOONDE, blond ja geniaalne Eesti esindaja. Interneti hääletuse tulemusena saavutas neljanda koha Hispaania esindaja DAVID GARCIA SERRANO. Nemad esindavad sel aastal Euroopallike väärtusi ja meeste ilu kõikjal maailmas.

Eestit esindanud Villu Loonde on 28 aastane juhatuse liige ja tegevjuht ettevõttes Kapten Grant OÜ, mille põhitegevus on kala ja mereandide müük jae- ja HORECA sektoris. Vabal ajal tegeleb Villu tervisespordiga, mängib kitarri ja laulab, naudib kultuurisündmusi ning panustab Eesti asja olles ka Johan Laidoneri Seltsi juhatuse liige.

Mister Europe-Euronations konseptsioon

Euroopa kui rahvus..
Rahvus sünnib kui igaüks jagab oma kaasmaalasega sama ideed. Mister Europe-Euronations korralduskomitee soovib panustada Euroopa kui rahvuse sünnile valides mehe, kes seda ideed kehastab. Euroopa on üks suurim regioon maailmas täis mitmekesisust, enneolematut ajalugu, võrreldamatut kultuuri olles oma olemuselt ühes olulises episoodis – sünd rahvusena.

Mister Europe-Euronations on kena, kuid loomulikult on ta ka palju enamat. Ta on mees kellega kõik naised sooviksid abielluda, iga lapsevanem sooviks teda oma lapseks või sugulaseks. Lapsed sooviksid näha oma isana just tema sarnast, kõik sooviksid teda näha presidendina ja kõik mehed austaksid teda kui juhti. Kõik temas on lummav: isiksus, iseloom, karisma, naeratus, välimus. Ta võlub kõik kellega ta kohtub.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews