1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Galerii! “Naabrist parem” saates võetakse täna ette elutoad
Galerii! “Naabrist parem” saates võetakse täna ette elutoad

Galerii! “Naabrist parem” saates võetakse täna ette elutoad

“Naabrist parem” on jõudnud juba 8. osani ning ette võetakse elutoad. Naabrid saavad nuputada, kuidas mööblit kokku panna ning žüriile hindamiseks anda värskelt valminud elutoad. Kriitikat on tänaõhtuses saates väga palju.

Tänasest saatest sõltub palju, sest korter 1, Ida Isabelil ja Rein-Erikul on 2 punast rosetti ja kolmanda teenimine tähendab seda, et saatest peavad nad lahkuma. Korter 2, Rasmus ja Egle saavad kõvasti laita elutoa seina värvivaliku puhul, et beež lahendus pole just parim, kuid Egle ütleb vastuargumendiks, et tegelikult on sein hoopis oranži värvi.

Rasmus ei hoia keelt hammaste taga ja avaldab arvamust Egle sisekujundusoskuste kohta: “Egle ei sobi üldse sisekujundaks! Ma tahtsin seda nii ammu juba välja öelda. Ta saab enam-vähem hakkama, aga keskpäraselt,” sõnab Rasmus. Egle ei oska seepeale muud öelda, kui “Mis mõttes?!”

Korter 3, perekond Meikarid saavad samuti kriitikat, sest ei tee asju ise. Kristi tunnistab, et ta lihtsalt ei jõua ja isetegemist on tõesti vähe olnud. Korter 4 on muutunud turvaliseks ning riske ei võta, seetõttu saavad ka nemad kriitikat. Nende elutoas puudub särts, kuid Jana ja Siim-Sten sellega ise ei nõustu üldse.

Vaata videot!

Vaata galeriid!

“Naabrist parem” täna kell 21.00 TV3s!

Head Uudised GoodNews