1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Galerii! Vaata, kes käisid “Mina, supervaras 3” esilinastusel Coca-Cola Plazas
Galerii! Vaata, kes käisid “Mina, supervaras 3” esilinastusel Coca-Cola Plazas

Galerii! Vaata, kes käisid “Mina, supervaras 3” esilinastusel Coca-Cola Plazas

Foto: Andres Raudjalg

Eile õhtul Coca-Cola Plazas esilinastunud ülemaailmse hittanimatsiooni “Mina, supervaras” kolmas osa tõi kinosaali hulgaliselt tuntud vanemaid ja nooremaid käsilaste fänne. Filmi eel jagasid kogemusi ka tegelastele oma hääle andnud Eesti noored näitlejad.

Coca-Cola Plazas toimunud esilinastusel olid lisaks paljudele tunnustatud inimestele ja nende peredele kohal ka Eesti vaataja jaoks filmitegelastele hääle andnud Taavi Teplenkov ja noored Elo-Mirt Oja, Loviise Võigemast ning Emma Tross. Noored näitlejad pidasid seda tööd üheks äärmiselt lõbusaks kogemuseks.

Kõige noorema tegelase Agnese häält sisse lugenud Elo-Mirt Oja arvates polnud töö juures ka mitte midagi rasket ja keerulisimaks ülesandeks on pigem kõikide sõprade uudishimu rahuldamine. “Kui sõbrad kuulevad, et minu hääl seal on, siis on kõik väga uudishimulikud ja pean pidevalt selgitama, kuidas ikkagi see sisse lugemine käib,” rääkis Edithi häält teinud Loviise Võigemast.

Ühiselt peeti kõige lahedamaks tegelaskujuks peaosalist Gru’d, kuigi väikesed käsilased on muidugi täiesti klass omaette. “Võib-olla tuleb tulevikus võimalus sisse lugeda ka käsilaste veidraid hääli, kuigi see on kindlasti keeruline ja harjutanud selleks otseselt ei ole,” avaldas lootust Margo tegelaskujule hääle laenanud Emma Tross.

Peapahalasele Bathazar Brattile hääle andnud Taavi Teplenkov märkis, et dubleerimise juures on kõige olulisem hea tuju ja rolli elamine. “Mina vehin näiteks hästi palju kätega. Teen samu liigutusi, mis tegelased ekraanil,” märkis Teplenkov.

Lisaks näitlejatele rääkisid filmi linastuse eel “Mina, supervaras 3” telgitagustest ja edu põhjustest filmi levitaja Siim Rohtla, dublaažirežissöör Margo Teder ja dublaažiprodutsent Jette Karmin. Rohtla sõnul on “Mina, supervaras” ja sellest välja kasvanud “Käsilased” eestlaste seas vägagi populaarsed. “Kui mujal maailmas on nende filmide järgedel läinud vahel paremini ja vahel mitte nii hästi, siis Eesti puhul on see läinud ainult tõusvas joones,” märkis Rohtla. “Eestlased on kindlalt ustavad “Jääaja”, “Kariibi mere piraatide” ja “Kiired ja vihased” filmidele, aga nüüd tundub, et ka “Mina, supervaras” on nende hulgas.”

Teiste seas käis koos perega esilinastusel kaasa naermas Urve Palo, Martin Parmas ja Gerli Padar, Kersti Heinloo, Evelin Võigemast, Kristi Kallas, Kaire Vilgats, Reet Härmat, Rasmus Rask, Jaanus Saks, Kristiina Heinmets-Aigro, Indrek Raadik jpt.

Tänasest, 28.juunist kinodes jooksva “Mina, supervaras 3” filmitegelastele on Orbital Vox’i abil Eesti keeles oma hääle andnud Tiit Sukk (Gru / Dru), Liina Vahtrik (Lucy), Margus Tabor (Silas Alpikann), Maria Klenskaja (Gru ema), Elo-Mirt Oja (Agnes), Loviise Võigemast (Edith), Emma Tross (Margo), Taavi Teplenkov (Balthazar Bratt), Piret Krumm (Valerie), Kalju Orro (Fritz), Märten Männiste (Niko) jt.

VAATA GALERIID!
Fotod: Andres Raudjalg

Head Uudised GoodNews