1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Galerii! Vaata, kuidas möödus Liis Lemsalu tööpäev ettekandjana
Galerii! Vaata, kuidas möödus Liis Lemsalu tööpäev ettekandjana

Galerii! Vaata, kuidas möödus Liis Lemsalu tööpäev ettekandjana

Fotod: Tiit Mõtus

Liis Lemsalu, kes homsel Eesti Muusikaauhindade galal on nomineeritud kolmes kategoorias, võttis täna vastu teistmoodi väljakutse ning proovis kohvikus ettekandja ametit. Café Lyonis on käimas sotsiaalkampaania „Kohtle teenindajat nagu staari”.

„Teenindajatöö oli hästi tore, kliendid väga sümpaatsed ja vastutulelikud. Mõni ütles, et võiksingi siia tööle jääda,” jagas Liis Lemsalu muljeid kohvikus töötamisest. „Kuigi ma olen aastaid tagasi teismelisena taskuraha teenimiseks ettekandja tööd teinud, siis olin ära unustanud, et eksisteerib selline asi nagu jootraha saamine. Kui täna oma esimesed 5 eurot tippi sain, olin väga üllatunud. Kui ma ise olen saanud hea teeninduse osaliseks, siis olen alati tippi andnud, et anda teenindajatele mõista, et mulle meeldib see viis, kuidas nad oma tööd teevad ning minuga suhtlevad.”

„Tulin Café Lyoni tööle mõttega, et kohvik teenindab külalisi nagu staar – hästi ja mõnusalt, au ning austusega. Minu jaoks on tähtis, et kõiki inimesi võetakse vastu austusega, sõltumata töökohast või ametist,” rääkis Liis. „Mida rohkem naudid oma tööd – ükskõik, mis tööd parasjagu teed – teenindaja, raamatupidaja või laulja, seda rohkem see paistab välja sellele, kelle heaks sa seda teed ning seda rohkem positiivset tagasisidet saad. Mõnusa vaibiga inimesed on meeldivad.”

„Homme on minu jaoks hästi suur päev, olen Eesti Muusikaauhindade galal, mis on Eestis suurim muusikaüritus, nomineeritud 3 kategoorias – parim naisartist, parim album, parim popalbum. Täna oli hea tulla siia teenindama ja sellest ootusärevast päevast mõtted veidikeseks eemale viia,” ütles Liis.

Sel nädalal toimub Õismäel asuvas Meistri Café Lyonis sotsiaalkampaania „Kohtle teenindajat nagu staari,” mille käigus teenindavad kohvikus kliente raadiosaatejuht Aili Sture, lauljad Jüri Pootsmann, Liis Lemsalu, ja Rolf Roosalu ning näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp. Neljandat aastat toimuva kampaania eesmärgiks on teenindaja ameti väärtustamine ning hea klienditeeninduse märkamine ja tunnustamine. Igal hommikul selle nädala jooksul töötab üks tuntud ja armastatud Eesti inimene kohvikus ettekandjana.

VAATA GALERIID!
Fotod: Tiit Mõtus

Head Uudised GoodNews