1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno toob stuudiosse Pajula ja Paldroki
Hannes Võrno toob stuudiosse Pajula ja Paldroki

Hannes Võrno toob stuudiosse Pajula ja Paldroki

Foto: Katrin Hinrikus

Tallinna Televisiooni tänaõhtuses otsesaates “Hannes Võrno 33 minutit” istuvad kaamerate ees kaks ideekahurit: mõttemeister ja sõnažonglöör Hardo Pajula ning Al Paldrok – performance’i-kunn, kes on vähemalt USA tegevuskunsti ringkondades sedavõrd tuntud, et jagab visiitkaartide asemel autogramme.

“Tänase saate avakülaline on analüütik, vaatleja ja ekspert, keda on Eesti päris iseseisva veerandsajandi jooksul nii imetletud kui ka vihatud,” tutvustas Hannes Võrno Hardo Pajulat.

“Teine saatekülaline esindab moodsat kunsti,” ütles Võrno Al Paldroki kohta. “Sellesse kunsti investeeritakse terveid promenaade betoneerides ja vanu tööstuskomplekse kunstikeskusteks mugandades. Samas aga sekkutakse taolisesse loometegevusse jõuga – etendusi kumminuiadega laiali pekstes.”

“Hannes Võrno 33 minutit” läheb Solarise keskuses asuvast endisest “Ringvaate” stuudiost eetrisse teisipäeval, 8. mail algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet “Otse kümnesse”.

Võrno talk-show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb neidki valdkondi, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews