1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Hannes Võrno vestleb täna saates Sepo Seemani ja Andra Orniga
Hannes Võrno vestleb täna saates Sepo Seemani ja Andra Orniga

Hannes Võrno vestleb täna saates Sepo Seemani ja Andra Orniga

Foto: Katrin Hinrikus

Teisipäeva õhtul on „Hannes Võrno 33 minutit“ külalisteks Sepo Seeman ja Andra Orn.

Andra Orn on Tallinn Art Weeki peakorraldaja ja kuraator, Eesti Kaasaegse Kunsti Keskkond NOAR idee autor ja eestvedaja ning on lisaks loonud mitmeid rahvusvahelisi kunstiprojekte, nagu Baltikumi Noore Kunstniku Auhind ja koostöös Eesti Kaasaegse Kunsti Arenduskeskusega Art Vilniusele Eesti galeriide viimine. Enne NOARi loomist tegutses Andra kaheksa aastat Tam Galerii juhi ja galeristina ning kureeris mitmeid väga olulisi näituseid Eesti kunstimaastikul. Tema saavutuste hulka kuulub mahajäetud hoone renoveerimine omanäoliseks näitusepinnaks ning mitmete uudsete võimaluste leidmine kunsti eksponeerimiseks ja presenteerimiseks koostöös erinevate partneritega nii Eestis kui välisriikides.

Sepo kohta ütleb Hannes, et Sepo on nagu hea ja töökindel kinoprojektor. „Kui mehhaanik isegi tukkuma jääb ja filmilint katkeb, särab hele halogeen edasi ning ekraan ja ka saal on valged. Me väärtustame häid mehi alles siis, kui on hilja. Tehkem seda pigem nüüd, kohe, ausalt ja maskideta. Võibolla näeb see, kes Sepot pelgalt pullimehena teab, edaspidi seda õiget! Ürgandekat loojat ja jumalikku draamanäitlejat,“ räägib Hannes.

„Hannes Võrno 33 minutit“ läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate“ stuudiost eetrisse teisipäeval, 12. juunil algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet „Otse kümnesse“.

Võrno talk show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning käsitleb meeleldi selliseid seiku, millest massimeedia sageli vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews