1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Hansa Hoovis esietendub muusikaline stand-up-komöödia “La La Wonderland”
Hansa Hoovis esietendub muusikaline stand-up-komöödia “La La Wonderland”

Hansa Hoovis esietendub muusikaline stand-up-komöödia “La La Wonderland”

2. augustill kell 19 esietendub Hansa Hoovis muusikaline stand-up-komöödia “La La Wonderland”.

Selles pöörases  lavastuses  avaneb publikule vaade väljastpoolt glamuurse lavamaailma hullumeelsetesse telgitagustesse tüdrukutebändi La La Ladies pilgu läbi.  Aferistid, liba-produtsendid, “kiibitsejad”  ja teised kohati nagu parallelreaalsusest pärit lavalekippujad moodustavad koos uskumatute olukordadega vägagi plahvatusohtliku segu ja – plahvatama see segu ka pannakse.

Bänditegemise telgitaguseid aitavad avada ja eelmainitud tüüpe   kehastavad lisaks tüdrukutebändile  ka  Kalle Sepp ja/või Mart Toome (Tallinna Linnateater).

Stand-upi lavastaja Ain Mäeotsa sõnul on muusikamaailmas tüdrukutebänd kõige müstilisem ja huvitavam kooslus. “Kuidas selline asi sünnib ja mis jõud neid amatsoone koos hoiab  –  selle valemi me ka algosadeks lahti võtame” lisas Mäeots.

La La Ladies ühe laulja, Kethi Uibomägi sõnul on rajusid sündmusi ühe bändi igapäevas nii palju, et oleks väiksemat sorti väärtegu neid mitte jagada. “Ain Mäeots lasi proovides meie parimatel omadustel esile tulla. Ja julgustas meid  avama meie jaoks väga isiklikku materjali – halastamatult ja naljakalt!” kirjeldas Uibomägi.

“La La Wonderland” etendub  2/3/4/15/16/19/21/22 augustil algusega kell 19 Tartu Hansa Hoovis. 

Head Uudised GoodNews