1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Hard Rock Laagri peaesinejad on Behemoth, Phil Anselmo ja Alcest
Hard Rock Laagri peaesinejad on Behemoth, Phil Anselmo ja Alcest

Hard Rock Laagri peaesinejad on Behemoth, Phil Anselmo ja Alcest

Hard Rock Laagri peaesinejad on Behemoth, Phil Anselmo ja AlcestReedel ja laupäeval Vana-Vigalas peetava Hard Rock Laagri (HRL) peaesinejad on Poola death metal bänd Behemoth, Phil Anselmo and The Illegals USA-st ja Alcest Prantsusmaalt.

“Satanistlik Poola death metal gäng Behemoth on lisaks inimvõimete piiril musitseerimisele näiteks võitnud kohtus ka kohalikke usumehi ning pole ka väga palju selliseid inimesi nagu nende frontman Nergal, kes seljatas verevähi,” ütles BNS-ile muusik ja muusikaasjatundja Anders Melts. “Väljend “mis ei tapa, teeb tugevamaks” peab Behemothi geniaalse muusikakarjääri juures täiel rinnal paika.”

Seekordne teine põhitegija on Phil Anselmo and The Illegals, ex-Pantera vokalist, kelle võiks Meltsi sõnul vabalt Ozzy, Lemmy, Fenriz’e ja teiste omasuguste metal-ikoonide kõrvale ritta panna.

“Tähelepanu tasuks veel juhtida Prantslaste kingapõrnitsejatest mustmetallistidele Alcest ning esmakordselt terve keelpilliorkestrina lavale minevale poeetilisele ekstreemmetalbändile Thou Shell Of Death. Otse loomulikult ei puudu HRL terve hord noori ja tõusvaid piiritaguseid grupeeringuid ning kohalik tankivägi: Metsatöll, Winny Puhh, Tharaphita, Thrashless, Evestus ja teised,” lausus Melts.

Head Uudised GoodNews