1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Hobusõbraliku koolisõidu auhinna võitsid sel aastal Liis Liblikmaa ja Chocolate
Hobusõbraliku koolisõidu auhinna võitsid sel aastal Liis Liblikmaa ja Chocolate

Hobusõbraliku koolisõidu auhinna võitsid sel aastal Liis Liblikmaa ja Chocolate

Liisa Liblikmaa ja Chocolate auhinnakarikaga
Foto: Jüri Lõun

ERL Suvise Koolisõidusarja viimasel osavõistlusel Vääna Ratsaspordikeskuses anti üle ka selle aasta hobusõbraliku koolisõidu auhind, mille igati teenitult võitsid Hüüru tallis treenivad ning Tallinna Ratsaspordiklubi esindavad Liis Liblikmaa ja Chocolate.

Auhinnažüriile, kuhu kuulusid Therje Prohorova, Merike Varusk ja Triin Tohver, laekus tublisti üle viiekümne nominatsiooni. Auhinna kandidaatideks pakuti ligi kahtkümmet võistlejapaari ja žüriil oli väga hea meel tõdeda, et nomineerijad olid kandidaate väga asjalikult iseloomustanud ja põhjendanud, miks just nemad väärivad auhinda. Ehkki see, kui palju nominatsioone üks või teine kandidaat sai, polnud valiku tegemisel kaugeltki määrav, juhtus sel aastal küll nii, et Liisi poolt hääletajaid oli enim. Liisi ja Chocolate puhul märkisid nomineerijad, et nad teevad super hästi koostööd. Toodi välja Liisi kannatlikkust ja lusti Chocolate`i õpetamisel ja hobuse arengut selle tulemusena, mida on on lihtsalt rõõm näha. Aga sedagi, et nad on tore paar, kel esikohal hea käitumine, kuid ka väikest krutskit ei panda üleliia pahaks. Üks hinnang veel: “Antud paari iseloomud sobivad hästi kokku ja nad täiustavad teineteist. Vaadake hobuse naeratust, kui Liis ütleb talle ilus poiss!”. Just sellise emotsiooni tunnustamiseks ongi hobusõbraliku koolisõidu auhind mõeldud.

Liisile ja Chocolate’ile kuulub tänasest rändkarikas ja tuhat eurot auhinnaraha perekond Tohverilt ning auhinnatekk, mille pani välja OÜ Hoburiistad.

Head Uudised GoodNews