1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. HÕISSA PULMAD! Lõbus Babulja ootab klubis Teater
HÕISSA PULMAD! Lõbus Babulja ootab klubis Teater

HÕISSA PULMAD! Lõbus Babulja ootab klubis Teater

fbd133034b77d207ad63a5923610eed0Sel laupäeval saab klubist Teater tõeline pulmasaal. Babulja Special üllatab peoga “Русская свадьба”, kus Lõbus Vanaema korraldab  tõeliselt võimsad Venemaised pulmad, mis sisaldavad kõike traditsioonidega kaasaskäivat.

Klubi Teatri Vanaema on iga kuu endale külla kutsunud sõbrad, kes peavad lugu parimast Vene muusikast, heast seltskonnast ning meeleolukast show‘st. Lõbusad mängud, kaunid pruudid ning lõputu tants ehk Vanaema on andnud endast kõik, et see pulmapidu ületaks viimseni eelmised, mida enne nähtud. See on pulmapidu, mis ei unune! Klubi Teater aitab koostöös Pulma ABC-ga muuta veel ühe pulma unustamatuks.

Nagu Vene pulmadele kombeks, alustatakse tähistamisega aga juba eelneval õhtul. Seega ootab klubi Teater kõiki ka reedel toimuvale Dom Party’le, mis teemaga “LINGERIE!” on sel korral eriti kuum ning vallatu. Tähistamisrohke nädalavahetus las alata!

Lõbus Vanaema loosib kõigi lugejate vahel välja ka sissepääsu ja VIP-laua 5-le. Saada lause “Soovin osa saada lõbusast pulmapeost” aadressile mareli@klubiteater.ee ja võitja selgumisel võetakse temaga ühendust laupäeval kell 18.00.

Head Uudised GoodNews