1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Homme “Mis? Kus? Millal?” – Kas Igor Habali võistkond pääseb poolfinaali?
Homme “Mis? Kus? Millal?” – Kas Igor Habali võistkond pääseb poolfinaali?

Homme “Mis? Kus? Millal?” – Kas Igor Habali võistkond pääseb poolfinaali?

Habali võistkond Foto: Martin Pettai
Foto: Marion Pettai

Juba sel laupäeval kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile “Mis? Kus? Millal?” sügishooaja kolmas eelmäng. Noore ja andeka mälumängija Igor Habali võistkond jõudis kevadhooajal poolfinaali. Kas neil õnnestub see ka nüüd?

Sel laupäeval juhib Kanal 2 mälumängusaates “Mis? Kus? Millal?” stuudiovägesid mälumängu EM hõbe, viiekordne “Kuldvillaku” võitja ja käesoleva aasta mälumängumeister üksikmängus Igor Habal, kelle võistkonda kuuluvad ajakirjanik Kärt Anvelt, filmilavastaja Peeter Simm, riigikogu liige Andres Anvelt, tõlkija Mart Rummo ja ettevõtja Allan Kaldoja.

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

“Ma arvan, et see on igati hea, et mängime samas koosseisus kui kevadel. Tunnen oma võistkonnakaaslaste tugevusi ja nõrkusi ja tean, keda mingis küsimuses usaldada,” räägib Habal enne saadet. Kas see Habali võistkonnale ka võidu toob, selgub saatest.

Sel hooajal osaleb turniiril viis 6-liikmelist võistkonda, kellest kaks pääseb poolfinaali. Esimeses eelmängus seljatas 5-kordse Eesti mälumängumeistri Tiit Naaritsa võistkond napilt 6:5 televaatajad. Teises eelmängus kaotas karismaatilise Jaan Alliku võistkond 5:6 televaatajatele.

“Mis? Kus? Millal?” on haarav tele-mälumäng, kus stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes saatsid saatesse põnevaid mälumänguküsimusi. Kui targad ei leia minutilise ajurünnaku lõpuks õiget vastust, võidab küsimuse saatnud televaataja raha. Kumb võistkond – televaatajad või targad – esimesena kuus punkti täis saab, see võidab saate.

Sellel hooajal esitab müstilise 13-sektori küsimuse ülipopulaarse raadiosaate “Müstiline Venemaa” autor, ajaloolane ja erudiit David Vseviov.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Head Uudised GoodNews