1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Homme “Mis? Kus? Millal?” – oma teadmised paneb proovile Riigikogu esimees Ene Ergma!
Homme “Mis? Kus? Millal?” – oma teadmised paneb proovile Riigikogu esimees Ene Ergma!

Homme “Mis? Kus? Millal?” – oma teadmised paneb proovile Riigikogu esimees Ene Ergma!

Andrei Korobeiniku võistkond (12)Juba sel laupäeval kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile “Mis? Kus? Millal?” sügishooaja neljas eelring, kus mängib kaasa ka Riigikogu esimees Ene Ergma. “Mis? Kus? Millal?” on Ergma jaoks esimene telemäng, kus ta kaasa lööb.

Sel laupäeval on Kanal 2 mälumängusaate “Mis? Kus? Millal?” stuudiovõistkonna kapten Riigikogu liige ja Eesti Maleliidu president Andrei Korobeinik, kelle võistkonnas mängivad Riigikogu esimees ja akadeemik Ene Ergma, kohaliku elu edendaja Arlet Palmiste, ajakirjanik Janar Filippov, finantsist Valeria Müürsepp ja anestesioloog Boris Gabovitš.

Andrei Korobeiniku võistkond (11)Sel hooajal osaleb turniiril viis kuueliikmelist võistkonda, kellest kaks pääseb poolfinaali. Esimeses eelmängus seljatas viiekordse Eesti mälumängumeistri Tiit Naaritsa võistkond napilt 6:5 televaatajad. Teises eelmängus kaotas karismaatilise Jaan Alliku võistkond 5:6 televaatajatele. Kolmandas saates pidi mälumängu EM hõbe ja käesoleva aasta mälumängumeistri Igor Habali võistkond vastu võtma kibeda 3:6 kaotuse. Kas pooled oma kevadhooaja võistkonna liikmed väljavahetanud Korobeinik suudab televaatajaid võita ja endale poolfinaalkoht kindlustada?

“Mis? Kus? Millal?” on haarav tele-mälumäng, kus stuudiovõistkond mängib televaatajate vastu, kes on saatnud saatesse põnevaid mälumänguküsimusi. Kui targad ei leia minutilise ajurünnaku lõpuks õiget vastust, võidab küsimuse saatnud televaataja raha. Kumb võistkond – televaatajad või targad – esimesena kuus punkti täis saab, see võidab saate.

Sellel hooajal esitab salapärase 13. sektori küsimuse ülipopulaarse raadiosaate “Müstiline Venemaa” autor, ajaloolane ja erudiit David Vseviov.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressilkysimus@kanal2.ee.

“Mis? Kus? Millal?” neljas eelringi mäng on Kanal 2s laupäeval kell 22, kohe pärast “Ärapanijat”.

Head Uudised GoodNews