1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Homme selgub “Mis? Kus? Millal?” teine poolfinalist!
Homme selgub “Mis? Kus? Millal?” teine poolfinalist!

Homme selgub “Mis? Kus? Millal?” teine poolfinalist!

Võistkond (1)Juba sel laupäeval kell 22 jõuab Kanal 2 ekraanile “Mis? Kus? Millal?” sügishooaja viimane eelring, kus võistlustules on Hannes Rummi võistkond. Saate lõpuks selgub teine poolfinaali pääsev võistkond.

Sel laupäeval on Kanal 2 mälumängusaates “Mis? Kus? Millal?” võistlustules tippametnik Hannes Rummi võistkond koosseisus näitleja Madis Milling, geograaf ja professor Hannes Palang, folklorist ning paljude teaduspreemiate laureaat Marju Kõivupuu, IT-spetsialist Heiti Kender ning õppejõud ja teadusajakirjanik Arko Olesk.

Hannes Rummi võistkond (7)Kui kevadhooajal oli sama võistkonna kapteniks Arko Olesk, siis sel hooajal on võistkonna juhtimise enda peale võtnud Hannes Rumm. “Kui väljenduda korvpalliterminites, siis meie võistkonna kõige parem kolmepunktiviskaja on Arko Olesk. Nüüd saab Olesk vabalt kolmepunktiviskeid visata ega pea enam mängujuhina toimima,” kommenteerib Rumm võistkonna kaptenivahetuse tagamaid.

Kas Andrei Korobeiniku võistkonna poolfinaalvastaseks põnevas mälumängusaates tuleb Tiit Naaritsa võistkond, kes võitis televaatajaid napilt 6:5, või Hannes Rummi võistkond, selgub juba homme kell 22, kohe pärast “Ärapanijat”.

Televaatajad saavad oma küsimusi, mille eest on võimalik võita sadu ja tuhandeid eurosid, postitada jätkuvalt Kanal 2 kodulehel või aadressil kysimus@kanal2.ee.

Head Uudised GoodNews