1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Itaalia tuurilt naasnud Tenfold Rabbit esineb NO99-s
Itaalia tuurilt naasnud Tenfold Rabbit esineb NO99-s

Itaalia tuurilt naasnud Tenfold Rabbit esineb NO99-s

Itaalia tuurilt naasnud Tenfold Rabbit esineb NO99-sItaalia tuurilt naasnud Tenfold Rabbit astub fännide rõõmuks üles NO99 laval.

3.mail esinevad Teater NO99 kohvikus kontserdisarja Bushmills Live raames Tenfold Rabbit ja Läti päritolu Carnival Youth. Lisaks heale muusikaelamusele on ühel külastajal võimalus võita reis kahele Põhja-Iirimaal Bushmillsi viskitehases toimuvale indie-muusika festivalile.

Üle maailma toimuvad Bushmills Live sündmused kulmineeruvad Põhja-Iirimaal Bushmillsi viskitehases toimuva festivaliga “Bushmills Live 2014”. See on festival, kuhu pileteid ei müüda ja millest saavad osa vaid kutsutud. Juunis toimuvale festivalile, kus on varasemalt esinenud Snow Patrol, Jake Bugg ja Of Monsters and Men, kutsutakse seekord 700 viski- ja muusikafänni kogu maailmast.

Selle aasta üks peaesinejaid on Tired Pony – see on supergrupp, mis koosneb valdavalt Snow Patroli ning REMi muusikutest. Samuti esineb festivalil hetkel väga kuum rokkgrupp Manchesterist – The 1975, kes on ka juulikuus Lätis toimuva Positivus festivali üks esinejatest.

Osalemaks loosimises, mille peaauhind on reis kahele Bushmills Live 2014 festivalile, registreeri end Bushmills Eesti Facebooki lehel.

Tenfold Rabbit esitab 3.mail oma uut loomingut, mida bänd on pärast märtsikuus toimunud 15-kontserdilist Itaalia tuuri kodumaal vaid korra esitanud. Mai lõpus sõidab ansambel Eestit esindama maailmakuulsale Primavera festivalile Barcelonas.

Läti ansambel Carnival Youthi kuuldi-nähti Eestimaal esimest korda möödunud aasta detsembris The Baltic Scene tuuri raames. Sel aastal on bänd üles astumas Brightonis maailmakuulsal talendiesitlus-festivalil The Great Escape. Eestlastele ehk lähedasemaks muudab Carnival Youthi ka fakt, et selle ansambli kaksikutest trummar ja kitarrist on siinmail väga tuntud Brainstormi esiklaulja Renars Kaupersi pojad.

3.mai NO99 kohvikus toimuva Bushmills Live sündmuse ajakava:

20:00 Uksed avatakse
21:00 Carnival Youth
22:15 Tenfold Rabbit

Sündmus Facebookis

Piletid müügil Piletilevis

Head Uudised GoodNews