Avaleht Seltskond Telesaated LAULA MU LAULU! Ivo Linna osaleb Kanal 2 “Laula mu laulu” uuel hooajal: “Mõtlesin, et nad on minust loobunud!”
LAULA MU LAULU! Ivo Linna osaleb Kanal 2 “Laula mu laulu” uuel hooajal: “Mõtlesin, et nad on minust loobunud!”

LAULA MU LAULU! Ivo Linna osaleb Kanal 2 “Laula mu laulu” uuel hooajal: “Mõtlesin, et nad on minust loobunud!”

Ivo Linna“Ma ei uskunud, et see pakkumine tuleb. Mõtlesin, et nad on minust loobunud,” selgitas Linna hetke, mil talle saate produktsioonist helistati ja saatesse kutsuti. Ivo Linnat paluti saatesse ka varasematel hooaegadel, kuid paar korda ei klappinud saate võtteajad Linna plaanidega Mul hakkas endal natuke piinlik ja mõtlesin, et ega ma nüüd nii kehv ka ole, et sellele väljakutsele vastu ei suudaks astuda,” muheleb Linna “Laula mu laulu” saate võtete eel.

Linna andis täna hommikul intervjuu ka Raadio Uunole, kus meenutas, et helistas enne nõusoleku andmist saatetegijatele ka Tõnis Mägile ja Tanel Padarile. Nii Mägi kui Padar olid saadet ja selle tegijaid väga soojade sõnadega meenutanud.

Kanal 2 menusaade “Laula mu laulu” stardib uue hooajaga juba oktoobris! Kes võiks sel hooajal veel saates osaleda?

Kommentaarid