1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kaia Laineste: Uku kinkis laulu ainult mulle! See paneb ikka iga naise südame kiiremalt põksuma…
Kaia Laineste: Uku kinkis laulu ainult mulle! See paneb ikka iga naise südame kiiremalt põksuma…

Kaia Laineste: Uku kinkis laulu ainult mulle! See paneb ikka iga naise südame kiiremalt põksuma…

04.11.13 IntervjuuMuusiku jaoks on tema austajad ja fännid väga olulised. Vahel tundub, et lausa kõige olulisemad. Kui pole fänne, kellele siis laulda…

Ühel kaunil sügisõhtul enne järjekordset esinemist tuligi armastatud artistil mõte kinkida ühele oma fännile midagi erilist, pühendada see õhtul just sellele daamile…

 

Usutlesime Kaia Lainestelt, kuidas ta ennast erilise kohtlemise puhul tundis.

Võtsite osa Uku Suviste fännilehe facebooki kampaaniast, mille puhul saite erilise tähelepanu osaliseks. Kuivõrd olite üllatunud, et Eesti artist taolist kampaaniat korraldab?

Olin antud kampaania osas väga üllatunud. Selline suhtumine ja suhestumine oma fännidesse on väga liigutav ja igati meeldiv. Pole väga varem kohanud, et mõni teine kodumaine artist sellist kampaaniat korraldab, eelkõige sellise üllatusega.

Mida Uku Suviste teile siis täpsemalt kinkis ja mis tundeid see teis tekitas?

Uku kinkis laulu ainult mulle! See paneb ikka iga naise südame kiiremalt põksuma, kui selline hurmur vaid talle laulu pühendab. Laul oli muidugi ka väga hästi valitud: “Just the way you are” – ükskõik, kes ja mis taustaga inimene Sa oled, töötab kindla peale. Olin ülimalt meelitatud, kui mind täpselt klaveri kõrvale istuma sätiti ning Uku terve laulu aja ja väga meelalt mulle silma vaatas.

Kas taoline artisti südamlik lähenemine oma fännidele on teie arvates tavaline ja kas artistid peaks  teie arvates oma fännidele rohkem pühenduma?

Pigem on selline lähenemine ikka harv juhus. On palju neid hetki, mil loositakse pileteid erinevatele kontsertidele, aga see on ka kõik. See, et lisaks kontserdile saab külalisele osaks ka selline südamlik tähelepanu, on väärt kogemus. Igal juhul võiksid ka teised artistid oma fännidele rohkem pühenduda. Mina olen alati Uku laulmist ja tegemist jälginud, aga pärast sellist tähelepanu võitis ta loomulikult minu südame ja olen pärast seda ustav fänn.

Mis teeb Uku Suviste muusika teie jaoks eriliseks?

Uku muusika on nagu helge suvehommiku puudutus. Pean väga lugu heast ja kvaliteetsest muusikast, seega hindan ka Ukut. Ühest küljest lihtsad, kuid samas läbimõeldud tegemised. Oleks vaid rohkem selliseid artiste. Siiras tänu selle õhtu ja alatiseks meeldejääva hetke eest!

Head Uudised GoodNews