1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kanal 2-s alustab uus kodumaine komöödiasari “Parim enne”
Kanal 2-s alustab uus kodumaine komöödiasari “Parim enne”

Kanal 2-s alustab uus kodumaine komöödiasari “Parim enne”

Täna kell 20 algab Kanal 2s uus kodumaine komöödiasari “Parim enne”. Noor kaunis psühhiaater Anne (Marta Laan) kolib oma praksisega maalt Tallinnasse, kus loodab leida oma printsi valgel hobusel.

Vallalisele ja naiivsevõitu arstipreilile on linn täis üllatusi, unistusi ja väljakutseid. Anne avab oma psühhiaatria-vastuvõtu samal korrusel dr. Mart Vallikivi (Mart Toome) perearstikabinetiga. Juba esimesel päeval avastab memmepojast perearst, et saatus on läkitanud tema teele muusa, keda ta asub rohkem või vähem valitud vahenditega piirama. Armudraamale valavad õli tulle arstikabinettide kõige tähtsamad tegelased – õed (Hilje Murel ja Lee Trei) – kel tihtipeale rohkem võimu kui doktoritel endil.

Anne aga ei anna alla ja püüdleb täiusliku armastuse poole. Ta unistab ideaalsest kallimast, kuid ikka ja jälle tuleb tal leppida tõsiasjaga, et kõik head mehed on kas abielus või geid.

Oma uues elus tuleb Annel silmitsi seista erinevate patsientide, ligitikkuva autosõiduõpetaja (Andres Raag), käreda kohvikupidaja (Piret Kalda) ja shiki ärimehega (Tõnn Lamp), aga ennekõike iseenda hirmude, lootuste ja valikutega. Sarja tegelasi ühendab usk, et nende “parim enne” tähtaeg ei ole veel sugugi möödas ja et igaühe jaoks on kuskil keegi…

“Parim enne” esilinastub Kanal 2s täna kell 20, kohe pärast uudistemagasini “Reporter”.

Head Uudised GoodNews