1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kanal 2 suursaade “Laula mu laulu” alustab nädala pärast!
Kanal 2 suursaade “Laula mu laulu” alustab nädala pärast!

Kanal 2 suursaade “Laula mu laulu” alustab nädala pärast!

Foto: Heiki Laan
Foto: Heiki Laan

Juba nädala pärast neljapäeval kell 20:30 toob Kanal 2 ekraanile kevadise suursaate “Laula mu laulu”. Üksteise hitte hakkavad esitama Tanel Padar, Lenna Kuurmaa, Marju Länik, Getter Jaani, Jaan Pehk, Hardi Volmer ja Genka ehk Henry Kõrvits.

Alates 20. märtsist täidab Kanal 2 neljapäevaõhtuid mõnusalt üllatav muusika. Humoorikas saates “Laula mu laulu” lustivad seitse eesti lauljat, kelle hitte oskab enamik meist une pealt kaasa laulda. Aga enda laulude asemel hakkavad nad saates esitama hoopis ülejäänud osalejate lugusid – ja nad teevad seda just neile meelepärases võtmes!

Ehkki nädalaks ajaks romantilisse maamajja kolinud seitsme laulja päevi täidavad üksteise lugude harjutamine ja õhtuseks etteasteks valmistumine, jõuavad nad ka mõnusalt aega veeta ja läbi lemmiktegevuste üksteist paremini tundma õppida. Õhtul istutakse aga ühise peolaua taha ja kantakse väikese hingevärinaga ette üksteise kõige populaarsemaid laule.

“Sa oled teinud teise loo enda omaks, aga ta istub lauas su vastas ja sa ei tea, kas sinu töötlus talle meeldib või mitte,” räägib Tanel Padar põnevusega. Sarnaseid tundeid jagab ka “Singer Vingeri” hõbekõri Hardi Volmer.

“Hääl on ära, aga see oli küll võimas, mis praegu välja tuli,” imestab Getter Jaani pärast ühe eriti jõulist häält nõudva laulu esitamist. Nõrkust ei saa endale lubada, sest vastutus laulu autori ees on ju suur.

“Tuleb põnev saade, sest tuntud lauljad avasid end ühiselt veedetud nädala vältel tavalisest hoopis teistmoodi. Üksteise laulude laulmisest sündis palju täiesti uusi ja erakordseid tõlgendusi, seega on oodata nauditavaid muusikaelamusi,“ räägivad saate produtsendid Olavi Paide ja Kaupo Karelson.

Mõnus koosviibimine Eesti parimate lauljate ja armastatumate hittide seltsis ehk “Laula mu laulu” jõuab Kanal 2 ekraanile alates 20. märtsist neljapäeviti kell 20:30.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=16301&pid=0&skin=1″ height=”350″ width=”450″ frameborder=”0″]

Head Uudised GoodNews