1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Kättemaksukontori” uue hooaja esimene osa esilinastus internetitelevisioonis enne tele-eetrit
“Kättemaksukontori” uue hooaja esimene osa esilinastus internetitelevisioonis enne tele-eetrit

“Kättemaksukontori” uue hooaja esimene osa esilinastus internetitelevisioonis enne tele-eetrit

KättemaksukontorMenusarja “Kättemaksukontor” uue hooaja esimene osa jõudis täna hommikul reklaamivabasse internetitelevisiooni Viaplay, telekanalis TV3 esilinastub see õhtul kell 20.30. “Kättemaksukontori” kõik uued osad hakkavad jõudma interneti-TVsse enne tele-eetrit.

“Kättemaksukontori” 17. hooaja esimene osa viib detektiividekolmiku Kariibi mere kruiisile Bermuda kolmnurga südamesse. Marionile helistatakse ja järgmisel hetkel astub ta üle parda. Kui leinameeleolus Freya ja Luna Eestisse tagasi jõuavad, hakkavad nad saama kummalisi märke teispoolsusest.

Viaplay Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuhi Tanel Taali sõnul on “Kättemaksukontori” uus hooaeg juubelihõnguline, sest sel kevadel jõuab eetrisse menusarja kahesajas episood. “Viaplayst näeb täies mahus “Kättemaksukontori” kõiki varasemaid hooaegu, mida on alates 2009. aastast tehtud 188 osa,” rääkis Taal. “Kokku ületab kodumaise teletoodangu maht interneti-TVs peagi 600 episoodi piiri, mis tähendab ligi 400 tunni jagu vaatamist.”

Lisaks “Kättemaksukontorile” näeb Viaplayst Katrin Lusti autorisaadet “Kuuuurija”, tõsieluseriaale “Eesti selgeltnägijate tuleproov” ja “Tõelised Eesti mehed”, draamasarja “Vabad mehed”, Eesti tippnäitlejatega koguperesarja “Papad Mammad” ning komöödiasarju “Kellapid” ja “Doktor Silva”. Samuti on internetitelevisioonis kättesaadavad “Kalamehejuttude”, “Padjaklubi”, “Kodu keset linna”, “Võimalik vaid Venemaal”, “Kartulite ja apelsinide” ning “Üheotsapileti” varasemad hooajad.

Baltimaade suurim internetitelevisioon Viaplay koondab lisaks spordiülekannetele rohkem kui 5000 tundi eestikeelse tõlkega filme, telesarju ning lasteprogrammi, mida saab reklaamivabalt vaadata arvutist või nutiseadmest. Teenust saab kasutada veebilehe kaudu või nutiseadmetele loodud äpiga (iOS, Android). Nutiseadmest saab videostriimi suunata Chromecasti voogedastaja abil ka telerisse suurele ekraanile.

Head Uudised GoodNews