1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kellega jooksid kohvi Eesti elanikud? Tassikest kohvi soovitakse juua Arvo Pärdi, Anne Veski või Kersti Kaljulaidiga
Kellega jooksid kohvi Eesti elanikud? Tassikest kohvi soovitakse juua Arvo Pärdi, Anne Veski või Kersti Kaljulaidiga

Kellega jooksid kohvi Eesti elanikud? Tassikest kohvi soovitakse juua Arvo Pärdi, Anne Veski või Kersti Kaljulaidiga

ArvoPart_2014Emori poolt läbi viidud uuringust selgus, et Eesti elanike eelistatuim kaaslane tuntud inimeste hulgast tassikese kohvi või tee nautimiseks on helilooja Arvo Pärt, järgnesid laulja Anne Veski ning president Kersti Kaljulaid.

Teisele kohale valitud Anne Veski sõnas, et on tulemuse üle meeldivalt üllatunud. “Kohvi joon ma hea meelega, aga enamasti ainult hommikul,” lisas lauljanna. “Muide, joon kohvi voodis istudes ja loen samal ajal ajalehte. Kui kõik on hästi käitunud, siis toob mees võileiva ka öökapi peale.”

Esikümnesse mahtusid lisaks ka Ita Ever, Tiit Vähi, Ivo Linna, Kristjan Jõekalda, Märt Avandi, Jaagup Kreem ning Gerd Kanter. Enim eelistati tuntud inimesi lauljate, näitlejate ja poliitikute hulgast. Kokku mainiti 371 erinevat eestlast, kellega soovitakse enim koos tassike kohvi või teed juua.

Tallinn Coffee Festivali poolt tellitud ja Kantar Emori poolt märtsi lõpus läbiviidud esindusliku valimiga (1049 inimest) veebiuuring Eesti 15-74-aastaste elanike seas näitas, kes on kõige populaarsem eestlane, kellega soovitakse koos tassike kohvi või teed juua.

Head Uudised GoodNews