1. Avaleht
  2. Galerii
  3. KING OF KINGS FOTOD! Tantsutüdruk Teele Alas: väga uhke tunne oli saata niivõrd võimsaid ja tublisid võitlejaid
KING OF KINGS FOTOD! Tantsutüdruk Teele Alas: väga uhke tunne oli saata niivõrd võimsaid ja tublisid võitlejaid

KING OF KINGS FOTOD! Tantsutüdruk Teele Alas: väga uhke tunne oli saata niivõrd võimsaid ja tublisid võitlejaid

Foto: Christo Neerme
Foto: Christo Neerme

Kõigi mehelike spordialade puhul, olgu selleks siis rallisport, rammumeeste võistlused või võitluskunstid, on kindlasti kohal ka ilusad naised, sest mis võiks veel paremini kokku sobida kui tugevad mehed ja pilkupüüdvad kaunitarid! Seksikad neiud olid kohal King of Kingsi turniiril, olles meeldivaks kontrastiks heitlusesse astuvatele sõdalastele. Tantsutüdrukute osast sellistel üritustel räägib Brilliance Entertainment`i tantsijatar Teele Alas.

Teele, kuidas tüdrukud üldse satuvad sellise võitluskunstisarja tantsutüdrukuteks ja mis roll on Teil sündmustes?

Meie Brilliance Entertainment tüdrukutel on varasem kogemus poksiüritustel esinemises, aga sellises mastaabis ning niivõrd hästi korraldatud üritusel olime esmakordselt. Meid kutsuti korraldustiimi poolt ning loomulikult võtsime selle auväärse ettepaneku vastu ning panime rõõmuga ennast proovile.
Meie rolliks oli saata võitlejad poksiringi, võitlusraundide vahepeal tantsulist meelelahutust pakkuda ning panna kokku võimas tantsukava laulja Artjom Savitski esinemise jaoks.

_MG_2526

Kui palju peate selleks harjutama?

Me harjutasime palju trennisaalis ning valmistamise ette koreografeeritud tantsupalad. See eeldab palju tantsutrenne, lavaproove ning head tiimitööd tüdrukute vahel. Õnneks olen õnnistatud äärmiselt professionaalsete kaastantsijatega ning kõik sujus üle ootuste hästi. Püüdsime pakkuda publikule maksimaalset tantsulist meelelahutust.

IMG_5377

Kuidas Te tunnete ennast laval ja võitlejaid saates?

Tunne oli väga meeliülendav ja võimas! Tundsime ,et peame palju pingutama ning kogu oma energia etteastesse panustama. Väga uhke tunne oli saata niivõrd võimsaid ja tublisid võitlejaid. Publik saalis andis palju energiat meile lavale tagasi.

_MG_2737

Mida tähendab Teile selline osalemine — on see töö, lõbu, nauding või kõike seda koos?

Ma arvan ,et see on kõike seda koos. Kogu eelnev ettevalmistus oma tüdrukutega on ühest küljest suur töö, kuid samas tohutu nauding ning rõõm. Laval olles justkui aeg peatub. Oleme ainult meie, muusika ning see hetk!

Mis tunne see on, kui olete kõigi tähelepanu keskmes?

See on võimas tunne ning suur vastutus. Liblikad kõhus ning sära silmis! See on imeline tunne! Kirjeldamatu kogemus kogu eluks!

VAATA GALERIID!
Fotod: Christo Neerme

Küsitles Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews