1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Klubi Teater: Babulja Special – 10 Kaunitari St Peterburist!
Klubi Teater: Babulja Special – 10 Kaunitari St Peterburist!

Klubi Teater: Babulja Special – 10 Kaunitari St Peterburist!

Möödunud laupäeval, 16.veebruaril, leidis Klubi Teatris aset selle hooaja esimene Babulja Special – St Peterburg Glamour, mis möödus varasemate Babulja Specialitega veel võimsamalt, veel lõbusamalt ning veel meeletumalt!

Sel korral muutus Babulja Special üheks ööks St Pererburiks – linnaks, mis kunagi ei maga.. Suursugune Babulja Special tõi spetsiaalselt selleks ööks Eestisse 10 kaunist diivat  Pererburist, kes astusid üles detailideni lihvitud filigraansetes kostüümides. Lisaks oli publikule silmailu pakkumas ka 10 Klubi Teatri tantsijannat. Publiku südame võitis aga üllatusesineja otse Ukrainast – Verka S, kes andis täismajale unustamatu, meeliülendavalt lõbusa, poolteist tundi kestnud kontserdi! Suure juubelduse ning rõõmutundega kutsuti staari korduvalt lavale tagasi. Vapustava vene muusika paremiku pani veel hiilgavamalt kõlama meeletu trummi-show Dimkalt, kes oli spetsiaalselt selleks õhtuks korraldajate tungival soovil Eestisse tulnud. DJ Peterson lisas peole hoogu lõbusate vene hittidega ning meeleolukas pidu jätkus tempokalt varahommikuni!

Teiste seas oli grandioosseid pidustusi nautima tulnud suurema seltskonnaga Urmas Sõõrumaa ning lisaks palju teisi eesti, vene ning välismaa ärimehi ning muidugi mõista – külluslikult oli kohale tulnud ka piltilusaid slaavi kaunitare.

Vaata lõbusat videot möödunud meeletust peost

[iframe src=”http://www.youtube.com/embed/VjqdjAxuzOw”]

GALERII

Head Uudised GoodNews