1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Kõrgeim aasta vaatajatearv! Näosaate finaali vaatas 29 protsenti Eesti elanikkonnast
Kõrgeim aasta vaatajatearv! Näosaate finaali vaatas 29 protsenti Eesti elanikkonnast

Kõrgeim aasta vaatajatearv! Näosaate finaali vaatas 29 protsenti Eesti elanikkonnast

su-nagu-kolab-tuttavaltTV3 suursaate „Su nägu kõlab tuttavalt“ käimasolevat viiendat hooaega on saatnud erakordselt suur televaatajate huvi. Pühapäevast otseülekannet Saku Suurhallist vaatas 29 protsenti Eesti elanikkonnast. Samuti on tegemist selle aasta vaadatuima saatega Eestis.

Uuringufirma Kantar Emori andmetel vaatas finaalsaadet sel pühapäeval keskmiselt 29 protsenti Eesti elanikkonnast (vanuses 4 ja enam aastat). Selle tulemusega on “Su nägu kõlab tuttavalt” finaal selle aasta kõrgeima vaatajatearvuga telesaade, edestades nii presidendi vastuvõttu, Eesti laulu finaali kui Eurovisiooni lauluvõistluse finaali.

Kui jätta kõrvale need 6000 inimest, kes olid Saku Suurhallis kohapeal, siis tipphetkel oli „Su nägu kõlab tuttavalt“ saadet pühapäeval vaatamas 459 500 televaatajat. Kõrgema reitinguga saadet otsides tuleb Eesti teleajaloos tagasi minna neli ja pool aastat, kevadesse 2012, kui ETV Eurovisiooni lauluvõistluste finaali vaatas keskmiselt 29,1 protsenti elanikkonnast.

TV3 peadirektor Priit Leito sõnul kinnitab näosaate edu fakti, et televaatamine on Eestis jätkuvalt populaarne ning veel aastal 2016 tehakse televaatamisrekordeid. „“Su nägu kõlab tuttavalt“ saade on kujunenud omamoodi fenomeniks Eestis,“ ütles TV3-e peadirektor ning lisas, et teist sellist toodet meelelahutusmaastikul pole, mis haaraks nii paljusid inimesi Eestis ning kogu meediat üheaegselt.

Head Uudised GoodNews