1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Kuula Alen Veziko ja Elisa Kolgi uut laulu
Kuula Alen Veziko ja Elisa Kolgi uut laulu

Kuula Alen Veziko ja Elisa Kolgi uut laulu

AlenJaElisaReedel ilmus armastatud laulja Alen Veziko uus album “Sinu poole teel”, mille üheksast laulust ühe, “Sündinud tulest”, on ta sisse laulnud koos noore ja andeka laulajatari, Eesti Laulu superfinalisti Elisa Kolgiga.

Laulu sõnad ja muusika on loonud Alen ise, produtsendiks on Vahur Valgmaa, kes kirjutas ja produtseeris Elisa euroloo “Superlove”. “Klaver ja kitarr on minu mängitud, Vahuri poolt on efektid ja beat,” kirjeldab Alen. Tema sõnul on “Sündinud tulest” ülejäänud kaheksa rokilikuma looga võrreldes aeglasem, kaasaegsem, meelelahutuslikum ja lüürilisem, see erineb teistest mitmete oluliste nüansside poolest.

“Meie laulus on jõulisust, mida ma pole ehk varem suutnud sellistesse lugudesse panna, palju kitarri, eesti keelele omast sisemist rütmi ja tänapäeva poppmuusika elemente,” lisab laulu looja.

“Meie lugu “Sündinud tulest” räägib suurest armastusest, kuid selle suure tunde kaks hinge ei saa koos olla. Nagu me ka laulame, üks meist on Tuli, teine Jää,” kommenteerib ühislaulu lauljatar Elisa Kolk.

Kaks artisti on Aleni sõnul varem koos kontserdil esinenud ühe korra. “Pean Elisat väga võimekaks, tal on noortest lauljatest tugevaim hääl ja ta on väga motiveeritud,” arvab Alen.
“Koostöö Aleniga on alati tõsiselt meeldiv. Minu jaoks on tegemist ühe üliandeka muusikuga ja ma olen tema tegemisi alati imetlenud,” lausub Elisa, kes endast rääkides lisab: “Tunnen ennast laval just kõige paremini ja naudin igat hetke, lava on minu koduks.”

Nädalavahetusel toimunud esmaesitlusüritusele järgneb tuur mööda Eestimaa linnu ja klubisid, jõudes Tartusse 20. märtsil ja saavutades kulminatsiooni 21. märtsil Tallinnas klubis Teater.

Plaat “Sinu poole teel” leiab oma koha loodetavasti kõigi muusikahuviliste plaadiriiulil.

Esitlustuur viib artisti, bändi ja plaadi veel järgmistesse linnadesse-klubidesse:

13. märts – Ööklubi Kassa (Pärnu)
20. märts – Club Tallinn (Tartu)
21. märts – Klubi Teater (Tallinn)
11. aprill – Ööklubi Carriba (Käina)

KUULA LAULU!

Head Uudised GoodNews