1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. LAAGRISUVI ALGAB I Camp of Hip-Hop ootab noori tantsuhuvilisi!
LAAGRISUVI ALGAB I Camp of Hip-Hop ootab noori tantsuhuvilisi!

LAAGRISUVI ALGAB I Camp of Hip-Hop ootab noori tantsuhuvilisi!

Suvi pakub ideaalset võimalust leida uusi sõpru ning tegeleda hobidega, mis on tõeliselt südamelähedased. Camp of Hip-Hop toimub 20.-26. juulil Tallinna lähistel Liipa Talus.

Osa saab põnevatest võistlustest, programmidest, õpetatakse uusi tantsustiile, produtseeritakse muusikavideo, laagris on mitmeid staar-külalisesinejaid ning muidugi saab ka nautida suverõõme nagu ujumine rannas ja õhtused diskod.

Tiimitöö viib sihile

Laagri esimesel päeval saab teada oma tiimikaaslased kogu nädalaks. Koos tuleb luua oma grupi imago ja võidelda ühtse meeskonnana lippude lahingus.

Õpid uusi tantsustiile

Laagris tutvustatakse ka tänavatantsu Litefeet ning aktobaatilisi elemente, näiteks peapealseis, kukerpallid, freezed, hundirattad, lisaks koos kaaslastega näiteks paarisjoogapoose või erinevaid viskeid näiteks kolmekesi.

Produtseerid oma muusikavideo

Eriti vinge on päev, kus produtseertakse oma muusikavideo ning laagrisse tuleb külla YouTuber ja muusik Andrei Zevakin, kellelt saab küsida nõuandeid, räppida ja testida oma loomingulisust gräffiti ja breaktantsuga.

Laagrist ei puudu ka orienteerumine

Sellel aastal esmakordselt on ühendatud orienteerumine “ Wipe out “ rajaga, mis on oodatuim laagri tegevus aastast-aastasse. Noored läbivad põnevaid takistusi ja lahendavad keerukaid ning loomingulisi ülesandeid. Lisaks ühendatakse funk muusikale tantsitavaid stiilid: popping ja locking, mida tutvustatakse PopLock nime all.

Teed tutvust tehnoloogiamaailmaga

Laagris heidetakse pilk ka tehnoloogiamaailma ning õpitakse selgeks mõned teaduskatsed. Kogu päeva valdab loominguline õhkkond ja lisaks teadusele, tutvuse house tantsustiiliga ja mängitakse uusi põnevaid lauamänge.

Lood oma start-up’i

Joel Juht ja Lenel Karu räägivad laagriosalejatele ettevõtlusest, millegi algatamisest, oma ideede elluviimisest, kuidas vastata küsimustele, mida tähendab meedia ning mis on meedia. Igal tiimil tuleb luua oma innovaatiline start-up. Noored saavad lasta oma loovusel lennata, kuid asjad tuleb kirja panna täpselt ja tabavalt, sest kunagi ei tea, millal kontroll sinu uksele võib koputada.

Etendus lastevanematele

Viimasel laagripäeval, kus noored on täis uut energiat ja motivatsiooni, tuuakse lastevanemate ette ka meelelahutuslik etendus ning toimub üllatusi täis lõputseremoonia, kus kus iga laagriline saab särada ja koju minna koos heade mälestuste, uute sõprade ning laheda nännikotiga!

Head Uudised GoodNews