1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Läheb peoks! HALL Noblessneri kultuurilinnakus toimub erakordne tekno-house performatiivne klubiüritus
Läheb peoks! HALL Noblessneri kultuurilinnakus toimub erakordne tekno-house performatiivne klubiüritus

Läheb peoks! HALL Noblessneri kultuurilinnakus toimub erakordne tekno-house performatiivne klubiüritus

15. septembril kell 23 leiab Noblessneri Sadama kultuurilinnaku uhiuues kohas nimega HALL (Peetri tn 6) aset erakordne klubi-performance, tekno-house kostüümipidu, kus kaovad piirid esinejate ja külastajate vahel. Esinevad artistid Mehhikost, Soomest, Ameerika Ühendriikidest, Saksamaal ja Prantsusmaalt, muusikat teevad Terra Blanque anarhist Tekno Animal 1 KA, Room 202 Mehis Kont ja Gert Miiter, Taavet Bristol ja Steve Vanoni Kaliforniast.

Muusikaliseks peaesinejaks on aastaid Prantsuse ja Korea alternatiivreividel säranud industriaalguru 1 KA, kes viljeleb Kamikaze ja Spiral Tribe soundsüsteemidega poliitilise ja provokatiivse taustaga groove ja trance stiile.

Performatiivseid aktsioone näeb läbi kogu õhtu muusika kestel — imekaunis Nina Yhared Mehhiko Cityst, New Yorgi sakslanna Sindy Butz, Quincy Ellis, Mehhiko indiaani shamaan Gerardo Juarez Jurado, Soome alternatiivräppar Junnu Savolainen, eestlased Mikk Pärg, Paap Uspenski, Kaspar Rabbi, Ott Piibeman, Anonymous Boh, Sandra-Tereza Ruul, Silvia Põder, Taje Tross ja paljud teised.

Tegemist on täiesti uue üritusvormiga, kus ühendatakse kaasaegne klubimuusika, kultuur, kunst, noise, spoken word — metsikud kostüümid, erakordsed karakterid, pidurdamatud amatsoonid, hallutsionaalsed visuaalid, ootamatud lahendused ja seda kõike publiku aktiivsel osalusel. Kogu üritustesari saab alguse 14. septembril Läti pealinnas Riias ja on lõppakordiks Diverse Universe Non Grata Ida-Euroopa Tuurile.

Rohkem infot leiab Facebookist!

Head Uudised GoodNews