1. Avaleht
  2. Film
  3. Lähed “Tenetit” vaatama? Milline saal valida?
Lähed “Tenetit” vaatama? Milline saal valida?

Lähed “Tenetit” vaatama? Milline saal valida?

Alates kriisiaja algusest on filmimaastiku kõige kuulsam mees olnud Christopher Nolan, kelle kauaoodatud hitt „Tenet“ jõuab 26. augustil lõpuks kinolinadele. Filmipiletid on juba müügil. Millist kinosaali aga piletiostmisel valida, et kinoelamus su ootustele vastaks?

Coca-Cola Plazas on valida erinevate saalide ja pakkumiste vahel, mis pakuvad külastajatele luksust, glamuuri, ekstreemsust ja parimaid hindu!

  • iSense saal – võimsaim kinoelamus tänu parimale laserprojektorile ja Atmos helisüsteemile, mis kasutab kõiki 57 kõlarit, mis Eesti suurimas kinosallis olemas on. Atmos helisüsteem tekitab efekti, nagu oleksid ise filmis sees.
  • „Feel the difference“ eriseanss – heli on lausa tunda ehk heli on tavasensist valjem.
  • Luxe saal – luksuslikuim kinoelamus tänu mugavaimatele recliner toolidele, mida saab just oma soovi järgi paika sättida.
  • A. Le Coq Sviit – glamuurseim kinoelamus tänu privaatsele lounge osale ja recliner toolidele. Sviidist ei puudu ka toolidest tellimine otse kinosaali.
  • Kreisi Teisipäev – iga teisipäev on päev mil kõik kinopiletid on lapsepileti hinnaga ehk alates 4.30€!
  • Ööseanss koos „Algus“ eriseansiga – võib oletada, et „Tenet“ on seotud Nolani kümne aasta taguse hitiga „Algus“. Seepärast on Coca-Cola Plaza programmis enne südaöist esimest „Teneti“ seanssi just „Alguse“ seanss. Tõelised fännid saavad teha korraliku kinomaratoni!

Loe rohkem „Teneti“ kohta ja osta pilet siit.

Head Uudised GoodNews