1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Lenna ja Taukar valmistuvad jõuludeks
Lenna ja Taukar valmistuvad jõuludeks

Lenna ja Taukar valmistuvad jõuludeks

Lenna Kuurmaa ja Karl-Erik Taukar
Lenna Kuurmaa ja Karl-Erik Taukar

Lenna Kuurmaa ja Karl-Erik Taukari jõulukontserdid toimuvad 18.-30. detsembrini üle Eesti. Koostöö tulemusel saab aasta lõpus nautida kontserte, kus esitamisele tuleb kaunis jõulumuusika, omalooming ning valitud lood meie parimate muusikute saatel. Artiste saadab neljaliikmeline ansambel Reigo Ahvena juhendamisel.

„Koostöös Karl-Erikuga oleme ette valmistanud kava, mis meie arvates sobib jõulude ja aastalõpu aega ning kutsume kõiki osa saama meie ühistest kontsertidest,“ ütleb Lenna Kuurmaa.

“Mul on Lennaga tehtud projektidest väga head mälestused. Olen tema laulmise ja loomingu suur austaja. See on minu esimene jõulutuur ja kindlamat ning stiilsemat lavapartnerit ei oskaks ma ausalt öeldes ette kujutadagi!” täiendab Karl-Erik Taukar.

Lenna Kuurmaa on vaieldamatult üks meie armastatumaid naisartiste. Muusikalise tee alguses osales ja laulis Lenna ETV lastekooris, seejärel aga ansambel “Vanilla Ninjas” ning tänaseks on Lenna võitnud kuulajate südamed sooloartistina läbi albumite “Lenna” ja “Teine”. Lenna on olnud kõrgetel kohtadel Eesti Laulu võistlustel ning meie raadiote edetabelite tippudes lugudega “Rapunzel”, “Mina jään” ja “Supernoova”. Lenna uus album kannab aga pealkirja “Moonland feat. Lenna Kuurmaa” ning on välja antud Itaalia plaadifirma Frontiers alt.

Karl-Erik Taukar on andekas artist, kes tõusis meie muusikamaailma areenile läbi telesaate “Eesti otsib superstaari”. Oma mitmekülgsust näitas Karl-Erik edukalt ka telesaates “Su nägu kõlab tuttavalt”. Esiksingliga “Seitsme tuule poole” saavutas ta 2013.a. Raadio2 aastahiti kategoorias uue tulija tiitli ning oli üldarvestuses II kohal. Tema uuem singel “Vastupandamatu” on samuti külastanud tipppositsioone raadiote edetabelites ning sügisel on oodata ka Karl-Eriku esimest täismahus plaati.

Kontserdid toimuvad järgnevates kohtades:

18.12. – Aruküla Rahvamaja, kell 19.00
20.12. – Rakvere kirik, kell 19.00
21.12. – Viljandi Pauluse kirik, kell 17.00
22.12. – Paide kirik, kell 19.00
26.12. – Mooste Folgikoda, kell 17.00
27.12. – Pärnu kontserdimaja, kell 19.00
28.12. – Vanemuise kontserdimaja, kell 19.00
29.12. – Kuressaare kirik, kell 19.00
30.12. – Tallinna Jaani kirik, kell 19.00

Piletid on müügil Piletilevis üle Eesti.

Head Uudised GoodNews