1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Lenna Kuurmaa vahetab ametit ja hakkab Mothercare kaupluses müüjaks
Lenna Kuurmaa vahetab ametit ja hakkab Mothercare kaupluses müüjaks

Lenna Kuurmaa vahetab ametit ja hakkab Mothercare kaupluses müüjaks

LennaReedel kell 17.00 alustab Lenna Kuurmaa Rocca Al Mare Mothercare kaupluses müüja ametiga. Nimelt Lenna müügist tulev tulu läheb Pelgulinna Sünnitusmaja perepalati renoveerimiseks.

Mõte kujunes välja mitme asja kooslusest. Lenna esimene laps on sündinud Pelgulinna sünnitusmajas, lauljataril on sünnipäev järgneval päeval ning värske koostöö Mothercare brändiga lõi ideaalse aluse sellise heategevusliku aktsiooni algatamiseks.

Reedel kell 17.00 on kohal ka Pelgulinna sünnitusmaja ämmaemand Heli Rannu ning Mothercare tegevjuht Anne Mallene, et värskele koostööle ametlikult avalöök anda.

Alates septembrist on Mothercare uus nägu lauljatar ja näitleja Lenna Kuurmaa. Kõigis Eesti kauplustes leiab Lenna, kui kahe lapse ema, hoolikalt valitud soovitused. Lenna on teada emana, kelle prioriteet on laste heaolu läbi looduselähedase kvaliteedi, siit ka põhjus, miks Lennast sai Eesti Mothercare nägu ja ta on nõus arvamusliidrina oma soovitusi laiemale publikule avaldama.

Lenna, kui persoon sobib ideaalselt Mothercare kuvandiga, mille märksõnadeks on avatus, sõbralikkus, professionaalsus ja abivalmidus. Lenna on Mothercare “sõnumi tooja”, seda läbi kaupluste visuaali ning nagu ta on öelnud:” Võtan nii palju osa, kui võimalik erinevatest sündmustest koos Mothercarega, et suhelda Eesti emade ja nende lastega, sellest ajast ei ole mul kunagi kahju!”

Mothercare asutati Suurbritannias 1961 aastal. Firma sündis ideest luua kauplus, kus on kõik vajaminevad ja kvaliteetsed kaubad emadele ja lastele vanuses kuni 10 eluaastat. Tänaseks on Mothercare´il Suurbritannias 405 kauplust ja ligi 609 kauplust maailma 50 erinevas riigis (eraldiseisvad ja koos eksisteerivad MC ja ELC kauplused).

Head Uudised GoodNews