1. Avaleht
  2. Videolood
  3. LIIGUTAV VIDEO! Lugu sellest, kuidas üksteist armastada!
LIIGUTAV VIDEO! Lugu sellest, kuidas üksteist armastada!

LIIGUTAV VIDEO! Lugu sellest, kuidas üksteist armastada!

Lugu sellest, kuidas üksteist armastada!Danny Keefe”il oli sündides raske puue. Danny vanemaid ei heidutanud karm diagnoos poisile, sest poisi nakkav naeratus oli imeline. Temas on tohutu elujõud ning sära.

Kuueaastasel poisil on rasked kõnehäired ning ta kannab iga päev lipsu ning ülikonda omal valikul, mis pole just tavaline nii väikese poisi kohta. Danny´t kiusati tema puude tõttu omaealiste seas palju. Ühel päeval jõudis aga Danny kiusamise lugu tema jalgpallimeeskonna kaaslase kõrvu.

Poiss otsustas, et ta soovib midagi kiusamise vastu ette võtta ning astus selleks suure sammu. Ta soovis näidata, et Dannyst hoolitakse ja teda armastatakse ning innustas kogu meeskonda riietuma samamoodi nagu Danny. Poisi soov oli nii suur, et sellest rääkides ta lausa nuttis.

Pärast sellist ettevõtmist on saanud poistest justkui üks pere, kes on üksteisele vendade eest, toetades ja abistades üksteist kõiges.

Kui Danny ühel õhtul voodis magama hakkas jääma, märkas ema, et poiss nutab ja küsis, mis lahti on. Poiss vastas selle peale, et nüüd temast hoolitakse ja ta on armastatud.

Ema oli seda soovinud igal õhtul magama minnes ning lõpuks oli tema soov täitunud!

VAATA LIIGUTAVAT VIDEOT VAPRATEST NOORTEST!

[iframe src=”//www.youtube.com/embed/Gq7ZgXz_YLc”]

Märka sinagi oma ümber neid, keda kiusatakse ning võta nende aitamiseks midagi ette! Kõik inimesed on erinevad ning mitte keegi ei vääri selle tõttu teistsugust käitumist!
Käitu teistega nii nagu soovid, et sinuga käitutakse!

Tuuli Mäemat

Head Uudised GoodNews