1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Liis Lemsalu ja Kaarel Kose kütavad kuumaks JJ-Street BS tantsuvõistluste eelvooru!
Liis Lemsalu ja Kaarel Kose kütavad kuumaks JJ-Street BS tantsuvõistluste eelvooru!

Liis Lemsalu ja Kaarel Kose kütavad kuumaks JJ-Street BS tantsuvõistluste eelvooru!

Liis Lemsalu
Liis Lemsalu

Homme algavad Salme Kultuurikeskuses tänavakultuurifestivali JJ-Street Baltic Session (BS) tantsuvõistluste eelvoorud, kus üks säravamaid saab olema show-kategooria.

Sel aastal astuvad JJ-Street BS show-kategoorias üles tantsutrupid nii Eestist kui välismaalt ning eales varem ei ole tantsukavade võistlus olnud nii tasavägine ja põnev! Ainuüksi selle kategooria auhinnafond küündib 2500 euroni ning on lisaks saadavale aule ja hiilgusele üks väärt motivaatoreid pingutamaks finaali pääsemise nimel.

Esmakordselt on esindatud mitmed turundusfirmad, kes salamahti noosi loodavad, oma silmad lahti hoiavad ning uueks hooajaks tantsijatest koostööpartnereid otsivad!

Suurejoonelise show-kategooria õhtujuhiks on sel aastal hip-hop muusik Kaarel Kose, kes süstib power´it. Kogu õhtu vältel saab näha särasilmi ja üldse üht mõnusat seltskonda. Kohal on aukartustäratav show-kategooria eelvoorude žürii, kuhu kuuluvad laulja Liis Lemsalu, tantsijanna ja treener Monika Tuvi, tantsukooli Semiir asutaja Semy Morgun ning laia kogemustepagasiga võimlemisklubi Piruett asutaja Mall Kalve. Just nende valvsa pilgu alt pääsevad edasi vaid kõige säravamad tantsijad.

JJ-Street BS Showcase World Match Off eelvoorudest pääsevad parimad edasi 12. oktoobril Nordea Kontserdimaja lavale, kus leiab aset tänavakultuurifestivali JJ-Street BS finaalsündmus! Loomulikult on show-kategooria vaid killuke homme algavast suurest tantsulahingust, mida lihtsalt peab nägema! Tule, sest oma silm on kuningas!

Head Uudised GoodNews