1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Lisatud TOP 10 lugu! Ohtralt maailmas tunnustust saanud kitarrivirtuoos Tommy Emmanuel tuleb Eestisse
Lisatud TOP 10 lugu! Ohtralt maailmas tunnustust saanud kitarrivirtuoos Tommy Emmanuel tuleb Eestisse

Lisatud TOP 10 lugu! Ohtralt maailmas tunnustust saanud kitarrivirtuoos Tommy Emmanuel tuleb Eestisse

Tommy Emmanuel_01Eestisse on tulemas kogu maailmas tuntud kitarrist, Austraaliast pärit 61-aastane Tommy Emmanuel, kes oskab fingerstyle tehnikas mõlema käega keeltel mängides akustilisest kitarrist välja võluda nii jazzi, kantri kui ka klassikalise muusika valdkonda jäävaid meloodiaid, saates mõnikord ennast ka löökpillipartiidega kitarrikorpusel.

Talle on ohtralt tunnustust jaganud nii tuntud Briti kitarrist, laulja ja laulude autor Eric Clapton kui ka teised tuntud kitarrimuusikaga lummajad, nagu Chet Atkins, John Denver, George Martin, Larry Carlton, Robben Ford, kellega ta on koos mänginud. Koos oma venna Philiga esines ta laivis 2000. aasta Sydney olümpiamängude lõputseremoonial, mida väidetaval jälgis 2,8 miljardit inimest. Ajakiri Guitar Player Magazine on talle kahel korral andnud tiitli “Best Acoustic Guitarist”.

Tommy Emmanuel_03

Tommy Emmanueli kohta on räägitud, et kuigi ta annab arvukalt kontserte, on iga uus esinemine varasematest erinev, ta suudab alati üllatada, sest tema kontsertidega käib kaasas ka vapustav show. Kitarrist esitab nii omaloodud kui ka klassikute lugusid ja neist saab osa 11. aprillil Nordea Kontserdimajas toimuval võimsal esinemisel.

Tommy Emmanuel_02

Tommy Emmanueli maailmaturnee on juba alanud, praegu esineb ta Suurbritannias, seejärel Hollandis ja Saksamaal, edasi USA-s, Ida-Euroopas, Venemaal ja Balti riikides. Pärast Tallinna ja Riia kontserte aprillis jätkub tema turnee taas Ameerika Ühendriikides.

Piletid on Piletilevis juba saadaval ja nüüd on õige aeg neid osta, sest Tommy Emmanueli kontserdi taas Tallinnasse jõudmine võib aastaid aega võtta.

Tommy Emmanuel – Classical Gas [Mason Williams]

Tommy Emmanuel – Angelina

Tommy Emmanuel – Close To You

Tommy Emmanuel with Sungha Jung – Day Tripper/Lady Madonna

Tommy Emmanuel – Somewhere Over The Rainbow

Tommy Emmanuel, John Jorgenson, Pedro Javier González – “Sultans of swing”

Tommy Emmanuel – Guitar Boogie – Stevie&Blues

Tommy Emmanuel – live Guitar Boogie – Amazing Grace

Tommy Emmanuel – Lewis & Clark

Tommy Emmanuel & Igor Presnyakov – Tears In Heaven

Head Uudised GoodNews