1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. LISATUD VIDEOD! Tauri Anni on oma kontsertidega sama nõutud kui isa Toomas
LISATUD VIDEOD! Tauri Anni on oma kontsertidega sama nõutud kui isa Toomas

LISATUD VIDEOD! Tauri Anni on oma kontsertidega sama nõutud kui isa Toomas

Tallinna Televisiooni “Suvestuudio” käis Haanjamaal Hirvese talus ja saatekülaliseks oli tuntud muusiku Toomas Anni poeg Tauri, kes räägib isa ja enda karjäärist. Selgub, et enne 2009. ja 2010. aasta kuldplaate oli Toomas Anni tuntud peamiselt vaid Lõuna-Eestis, pärast seda aga hakati teda igale poole kutsuma.

Kui saatejuht küsib, kas isa varjus on lihtsam esile tõusta, vastab Tauri Anni, et alustada on lihtsam, kuigi mõnigi on isa nime ärakasutamist ette heitnud. “Kuna mind kutsutakse ka üksi esinema, siis järelikult mu muusika sobib, kusjuures ma ei ole odavam kui mu isa,” ütleb muusik selgituseks.

Isal ja pojal on erinevus vaid vanusevahes, neil on sarnased nii välimus kui ka hääletämbrid. Kui produtsent oli kord kuulanud Tauri garaažis lindistatud laulu, oli ta nentinud: “Täpselt Toomase hääl!” Isa ja poeg käivad koos mängimas siis, kui keegi neid kutsub, seda paar korda aastas, muidu aga esinetakse eraldi. “Oleme mõelnud, et päris koos esineda veel ei tahakski,” ütleb Tauri.

Sel suvel on neil siiski kaheksa ühist kontserti, mis toimuvad suure juubelituuri käigus ja kus kahele Annile lisaks esinevad ka Sirje ja Rein Kurg ning Viljo Tamm — juubilarideks on Toomas, Rein ja Viljo.

Mis aga puutub Tauri Anni eluteesse, siis pärast põhikooli lõpetamist Vaste-Kuustes suundus ta Harjumaale Turbale, kus ta õppis kolm aastat korvpalliklassis, kuid südamelihase põletik lõpetas kahjuks kossumehe karjääri, avades samas tee muusikamaailma.

Head Uudised GoodNews