1. Avaleht
  2. Uudised
  3. LOTTEMAA SUVEHOOAEG I Lottemaa avab sel laupäeval uue suvehooaja
LOTTEMAA SUVEHOOAEG I Lottemaa avab sel laupäeval uue suvehooaja

LOTTEMAA SUVEHOOAEG I Lottemaa avab sel laupäeval uue suvehooaja

Laupäevast alates ootavad kõiki väikseid ja suuri sõpru Lottemaale külla raamatutest, filmidest ja muusikalidest tuntuks saanud tegelased.

Teemapargi tegevjuhi Margit Toodu sõnul võtavad Lottemaa seitsmendal hooajal külalisi vastu nii vanad tuttavad kui ka uued elanikud. „Näiteks käis vana rännukoer Klaus sügisel pikal rännakul ja kohtus Austraalias ühe värvilise raudpardiga. Loomulikult said nad suurteks sõpradeks ja kauge külaline ongi koos Hubertiga sellel suvel Klausile külla jõudnud,“ lausus Toodu.

Uusi tegelasi on Leiutajatekülas veelgi ja neil kõigil on oma roll Lottemaa uues programmis, kus räägitakse nii eesti, vene, läti kui ka esimest korda soome keeles. Etenduvad kaheksa uut Janno Põldma kirjutatud näitemängu, mis on inspireeritud joonisfilmist „Lotte ja kadunud lohed“.

Traditsiooniliselt on Leiutajatekülas lisaks leiutamisele au sees näitlemine. 2020. aasta programm sisaldab terve päeva jagu kogu perele suunatud meelelahutust. „Lotte, Bruno ja Albert on saanud aastaga pisut vanemaks ja targemaks ning pea kubiseb neil uutest mõtetest ja mängudest,“ rääkis Toodu.

Lottemaa teemapark Reiu külas on sel hooajal avatud 13. juunist 30. augustini iga päev kell 10-18.

Lisaks 70 000 m2 suurusele teemapargile ja üle 100 leiutisele saab Lottemaal tunda rõõmu värskest õhust, metsadest ja mere kohinast.

Head Uudised GoodNews