1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Maailmakuulus drum’n’bass duo Chase and Status esineb võitlusspordiüritusel The League
Maailmakuulus drum’n’bass duo Chase and Status esineb võitlusspordiüritusel The League

Maailmakuulus drum’n’bass duo Chase and Status esineb võitlusspordiüritusel The League

Tondiraba jäähallis 22. veebruaril toimuv võitlusspordiüritus „The League 2“ lõpeb vägeva peoga, mille peaesinejaks on maailma kuulsaim drum’n’bass duo Chase & Status.

Londoni duo Chase & Status edukaimad plaadid on „No More Idols” (2011) ja „Brand New Machine” (2013), milledelt pärinevad aegumatud hitid nagu „Blind Faith”, “End Credits”, “Time” jne.

Tänavu tuldi välja viienda stuudioalbumiga „RTRN II JUNGLE”, mis ongi stiililt jungle, mitte duo tavapärane drum’n’bass. Oleks nagu taas aasta 1994, kui jungle’is liikusid sellised ragga-mehed nagu General Levy, kes teeb kaasa 25 aastat hiljem ka Chase & Statuse plaadil. Enne Chase & Statuse loomist oli duo sage külaline Londoni legendaarses plaadipoes Black Market Records, kus olevat parim jungle’i plaatide valik. Uus plaat lindistati Jamaical ning see on võitnud juba Drum & Bass Arena Awards’i parima albumi tiitli aastal 2019.

„Jamaica artistidel oli väga lihtne soov: „Raha on? Väga hea, lähme kohe stuudiosse!” Viie päevaga tegime 16 lugu,” räägib duo liige Will.

Tallinnas duol suuri nõudmisi pole: kõvasti energiajooke, paar pudelit šampust ja puuvilju.

Ürituse teeb veel eriliseks suurejooneline ja mahukas lavalahendus, kus on kombineeritud käsitsi valmistatud lavadekoratsioonid, Eesti mõistes väga suur hulk valgustehnikat ning LED-ekraan lahendused.

„Tõenäoliselt on tegemist sellise projektiga, mida varem Eestis sisetingimustes nähtud pole,” sõnab Rawest Events’i esindaja Mirko Karu ja lisab, et eelprogrammeeritud show-elemendid ja introde lahendused on tehtud spetsiaalselt selle sündmuse otstarbeks.

„The League“ on kikkpoksi- ja vabavõitlusvõitlusi sisaldav spordisündmus. Tänavu veebruaris peetud esimene üritus oli Eestis erakordne kaheksa mehe kikkpoksiturniiri poolest.

Rohkem infot peo kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews