1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Magnum Party pakkus jäätist ja silmailu!
Magnum Party pakkus jäätist ja silmailu!

Magnum Party pakkus jäätist ja silmailu!

IMG (70)11. juulil toimus kohvikus Komeet igareedene Rooftop Club pidu, kus suud tegi magusaks Magnumi jäätis ja toimus Iris Janvieri suvekollektsiooni moeshow.

Tallinna kõige suvisem vabaõhuklubi Solarise keskuse katusel muutus sel reedel eriti luksuslikuks ja šokolaadiseks, sest Magnum pakkus pidulistele oma ahvatlevaid jäätiseid, mis on tuntud koorese maitse ja küllusliku ehtsa Belgia šokolaadi katte poolest.

Lisaks jäätisele oli peo keskmes Iris Janvier suvekollektsiooni esitlus. Iris Janvier sõnul on uus suvekollektsioon inspireeritud noorusest ja noortest moekunstnikest, nende loomingust ja uudsest pidulikkuse visioonist. Kogu kollektsioon on kantud rõõmsameelsusest – erksad värvid, romantilisus ja vabameelsus, lõiked on minimalistlikud, samas mängulised ning kasutatud on ainult naturaalseid kangaid.
Muusikaga tõmbasid hoo ülesse Mad.is & Valtie ning tantsuga säravad Utopia Entertainment kaunid tantsijannad.

Peo meeleolu eest hoolitsesid Moe Mahe ja Veuve Clicquot.

Järgmine Rooftop Club pidu toimub juba tulevasel reedel, 18. juulil, kus parima tantsumuusika eest hoolitseb DJ Margus Peterson ning soojendus DJ setiga piduliste lemmik Karl-Lennart Meri.

Kohviku Komeet suveterrass asub Tallinnas Solarise keskuse 5. korrusel aadressil Estonia pst 9.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews