1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Magusate huulte sadu Lounge Deja Vu’s!
Magusate huulte sadu Lounge Deja Vu’s!

Magusate huulte sadu Lounge Deja Vu’s!

Foto: Maksim Toome

16. augustil said meelad ja vallatud MUSI ürituse armastajad koguneda järjekordsele kirglikule peole. See on üritustesari mis meelitab kohale kõik kaunid ja veetlevad mehed ja naised, kes on valmis pidutsema rohke shampuse ja rikkaliku meelelahutuse saatel kuni varajase hommikuni, ning mis kõige parem, püüdes kaunite MUSI diivade pilke, kes muutsid õhtu eriti värvikaks kinkides magusaid huulekomme kõige vallatumatele külalistele.

Sel korral võlus pidulisi laval uskumatu ja rütmika trummishowga kaunis naistrummar Hele-Riin Uib ning laval võlusid külastajate pilke seksikad MUSI kaunitarid, kes hiljem lavalettidele astusid ja külalisi särtsaka tantsushow-ga lõbustasid.

Peole olid kogunenud kaunimad naised, nautides kõiki meeletusi, mis MUSI peol pakkuda oli muutes peo meeldejäävaks ja lõbusaks.

Järgmine magus MUSI juba septembris, kuid tuleval reedel 23. augustil mõnus Jazz Vibes LIVE artistidega – lavale astub Tuuli Rand ja Keio Vutt.Laupäeval, 24.08 stiilne moeüritus Style Express, kus esitletakse Iris Janvier-i värsket pre-fall kollektsiooni.

MAGUS MUSI GALERII!
Foto: Maksim Toome

No Images found.

Head Uudised GoodNews