1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Mait Malmstenist saab Türgi sultan ja Harriet Toomperest tema väljavalitu!
Mait Malmstenist saab Türgi sultan ja Harriet Toomperest tema väljavalitu!

Mait Malmstenist saab Türgi sultan ja Harriet Toomperest tema väljavalitu!

Pühapäeval kell 20:35 alustab Kanal 2 sügishooaega fenomenaalse draamasarja “Sajandi armastus” esilinastusega. Suurlavastuse tegelastele annavad oma hääled näitlejatest abielupaar Mait Malmsten ja Harriet Toompere!

“Väga, väga kaunis pilt, kaunid inimesed ja suured tunded,” räägib Harriet Toompere, kes annab oma hääle sarja naisosatäitjatele. “No väike tüdruk minus tõstab pead ja tekivad sellised meenutused kusagilt kaugelt, kus printsessikleidid olid tähtsad,” lisab ta.

“Esialgu tundub, et see on kiredraama – armastusest, aga ka võimumängudest,” kirjeldab sarja meeshääl Mait Malmsten sündmustikku.

“Sajandi armastus” on tõestisündinud lugu kõikvõimsa sultan Suleiman I ja Ukraina kodukülast röövitud haaremi-orjatar Alexandra armastusest. Röövitud Alexandra, kelle pere kallaletungi käigus tapeti, võitleb kogu jõust vangistuse ja kõige sellega kaasneva vastu. Naise mässuline meel varjab aga terast taipu. Kui Alexandra saab teada, et armuke, kes võidab sultani südame ja sünnitab talle poja, omandab mõjuvõimu, millesarnast pole ühelgi naisel maailmas, on tema otsus selge: just temast saab sultani ametlik naine, laste ema ja riigi kaasvalitseja! See aga ei ole sugugi lihtne eesmärk täita, sest sultan on juba abielus ja tal on ka poeg oma esimese naisega.

“Sajandi armastuses” käivad võimumängud nii poliitika tasandil kui ka Suleimani haaremis, kus iga naine võitleb sultani tähelepanu ja oma positsiooni eest. Sellesse maailma kuulub raha, võim, salakavalad mürgitamised ja verised sõjaretked, aga ka armastus, armukadedus, intriigid, luksus ja suhtedraamad.

Tõestisündinud lool ja ajaloolistel isikutel põhineva “Sajandi armastuse” meespeaosaline on “Tuhat ja üks ööd“ karismaatilise peategelase Onurina tuntud tippnäitleja Halit Ergenç. “Sajandi armastus” on suurejooneline kvaliteetsari, mis võtab hingetuks oma valguse ja varjude, lõpuni läbimõeldud karakterite, eriliste ja hinnaliste kostüümide, tuledesära ja lummava muusikaga.

Kirglik suurlavastus “Sajandi armastus” jõuab Kanal 2 ekraanile juba sel pühapäeval, 1. septembril kell 20:35, kohe pärast “Suvereporter+”.

Head Uudised GoodNews