1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. Mehed räägivad päriselt! Hannes Võrno kutsub stuudiosse poliitikavirtuoos Mihhail Kõlvarti
Mehed räägivad päriselt! Hannes Võrno kutsub stuudiosse poliitikavirtuoos Mihhail Kõlvarti

Mehed räägivad päriselt! Hannes Võrno kutsub stuudiosse poliitikavirtuoos Mihhail Kõlvarti

Teisipäevaõhtuse „Hannes Võrno 33 minuti” külalisteks on kaks virtuoso’t: Tallinna superpoliitik Mihhail Kõlvart ning rahvusvahelise löögiga muusik Rauno Pella.

Mihhail Kõlvarti taga seisab ligi 25 000 tallinlast 

„Mihhail Kõlvart on Tallinna võimusümbol, sest tema allkirja taga seisab ligi 25 000 tallinlast. Kuidas võtta Savisaare mantel nii sujuvalt, teab ainult tema ise,“ kirjeldas Võrno korea juurtega Kõlvarti laia haaret.

Rauno Pella sihikindlus viib sihile 

„Rauno on üks neid geeniusi, kes teab, et sihikindlus ja raske töö viivad unistuste täitumiseni,“ tutvustas Võrno teise saatekülalisena kaamerate ette astuvat Rauno Pellat. „Noorele eale vaatamata tuntakse teda juba rahvusvahelisel muusikaareenil. Ta on mänginud koos erinevate orkestrite, muusikute ja ansamblitega üle kogu maailma. Hea on uskuda, et oled õigel ajal õiges kohas – seepärast ongi Rauno just nüüd „Kolmekümne kolme“ stuudiokülaline.“

„Hannes Võrno 33 minutit“ läheb Solarise keskuses asuvast endisest „Ringvaate“ stuudiost eetrisse teisipäeval, 15. mail algusega kell 21.30 – vahetult enne TTV saadet „Otse kümnesse“.

Võrno talk-show võtab teemad ette otse ja keerutamata ning katab elegantselt ka neid sfääre, millest ülejäänud massimeedia valdavalt vaikida eelistab.

Head Uudised GoodNews