1. Avaleht
  2. Inimene
  3. MES tunnustab taas parimaid maamajanduseriala õpilasi ja õpetajaid
MES tunnustab taas parimaid maamajanduseriala õpilasi ja õpetajaid

MES tunnustab taas parimaid maamajanduseriala õpilasi ja õpetajaid

26. oktoobril tunnustab Maaelu Edendamise Sihtasutus taas parimaid maamajanduseriala õpilasi ja õpetajaid.

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) annab homme, Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja ja Eesti Põllumeeste Keskliidu sügisballil Tartus Vanemuise Kontserdimajas üle aunimetused 2013. aasta parimatele maamajanduseriala õpilastele ja õpetajatele.

Maaelu Edendamise Sihtasutuse juhatuse moodustatud komisjon valis sel aastal parimateks maamajanduseriala õpilasteks Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli põllumajanduse eriala IV kursuse õpilase Tanel Kirsti ja Järvamaa Kutsehariduskeskuse põllumajanduseriala IV kursuse õpilase Veiko Taalkise. Parimaks maamajanduseriala õpetajaks valiti Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakooli liikurmasinate tehniku eriala õpetaja Ain Sildoja. Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda annab oma eripreemia sel aastal Järvamaa Kutsehariduskeskuse veterinaarerialade õpetajale Ulvi Martinile.

“Põllumajandusvaldkonna erialasid minnakse õppima kindla eesmärgiga võtta üle vanemate talu või luua oma ettevõte. Seda kinnitavad ka parima maamajanduseriala õpilase aunimetusele esitatud kandidaadid, kes valdavalt on planeerinud oma elu siduda maaeluga. Oluliseks peeti ka edasiõppimist. Siinkohal väärivad ka tunnustamist valdkonda hästi tundvad õpetajad, kes annavad oma panuse põllumajandusvaldkonna järelkasvu koolitamisse,” ütles Liina Kaljula, kes on Põllumajandusministeeriumi teadus- ja arendusosakonna peaspetsialist ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse parimate valimise komisjoni liige.

Head Uudised GoodNews